makeup magazine

Prietenii de la MAKE-UP MAGAZINE au organizat pe 30 ianuarie un proiect extrem de ambițios. O să-ți povestesc doar despre partea de make-up, deși ei au organizat și seminarii de unghii sau hairstyling.

Eu am fost super încântată să văd traineri din alte țări. Unii dintre ei sunt în top 10 make-up artiști pe care îi urmăresc, dar despre asta o să-ți povestesc într-un alt articol.

Printre cei care au făcut demonstrații au fost: Natalia Shpac, Natalya Nayda, Natalia Clima, Felix Shtein, Matilda Inozemtseva, Denis Kartashev

Natalya Nayda

natalya nayda beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blogFiecare a avut la dispoziție două ore să impresioneze printr-un machiaj la alegere. Eu am stat zece ore – 5 demonstratii în sală complet absorbită! (desi imi propusesem sa stau 12 ore)

Trebuie să-i felicit pe organizatori pentru că au reușit să aducă într-o singură zi atât de mulți traineri dintr-un domeniu.
 
 Deloc de neglijat este și faptul că participarea la demonstrații a fost GRATUITĂ.

Matilda Inozemtseva

matilda inozemtzeva beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog

De asemenea a fost organizat și un mini-târg/ spațiu expozițional pentru sponsori așa că m-am întâlnit acolo cu prietena mea Andra (de la Andra Cosmetics) dar și cu Sînziana Iaru.

Am avut ocazia să văd stiluri noi de lucru. Abordări outside the box, iar asta mi-a plăcut foarte mult. Am văzut mai multe machiaje creative și chiar îmi doream să văd asta.

Preferatul meu a fost Felix Shtein-pentru că a fost super-original, creativ, colorat. Despre el am aflat lucruri foarte interesante: În anul 2000 a machiat mireasa cu numărul 5000 din carieră și atunci a decis să înceapă să machieze pentru „sufeltul lui”(să facă machiaje artistice). Și-a lansat școala de make-up unde a avut 800 de cursanți în primul an.

beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog felix shtein 2
În școala sa de machiaj își supune cursanții la o probă a cutiei misterioase. Aceștia sunt nevoiți să facă un machiaj cu orice altceva decât produse cosmetice.

Dacă aș mai vrea să vorbesc despre cineva, acela ar fi Denis Kartashev, care spune că „Machiajul este creat pentru a trezi emoții.” Pe lângă asta am mai aflat și că „în prezent nu mai este în trend să asortăm culorile din vestimentație în machiaj” sau că „dacă vrei să faci ceva la modă,trebuie sa te ghidezi după clasici și să faci exact opusul.”

beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog denis kartasev

 

Toate machiajele s-au vazut impecabil in sala datorita ecranelor amplasate foarte bine.

Denis kartashev 1 beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog

Sunt mandra ca in Romania s-a putut realiza un eveniment de asemenea amploare si ii felicit pe organizatori pentru ca sunt convinsa ca nu le-a fost deloc usor.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să vezi mai multe, mă poți susține cu un LIKE sau SHARE!  

Dacă și tu ai un blog sau o pagină și împărtășești tipsuri și impresii, lasă-mi link-ul într-un comentariu și o să te urmăresc cu mare drag!

Amalia Avram.

3 gânduri despre “Impresii de la Ziua Usilor deschise – Beauty Publishing

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s