20160411_110931

Luni am fost la un seminar super-interesant despre sprâncene și buze. Deși personal nu fac micropigmentare, îmi place să știu cât mai multe tehnici pentru că vreau să le ofer clientelor mele cele mai bune și documentate sfaturi.

La seminarul organizat de Complete Beauty cu Anca Alexandra Higiu pe care o găsiți aici, am înțeles foarte multe lucruri, iar pe cele mai importante le voi prezenta pe scurt:

IMG_2379.JPG

Există microblading, micropigmentare și micropigmentare hibrid.

Pigmenții folosiți sunt organici sau anorganici. Cei organici nu sunt cu nimic mai naturali decât cei anorganici. Ambele tipuri de pigmenți sunt produse în laborator, diferența este de intensitate. Cei organici au culori mai vibrante.

20160411_111133

De asemenea am aflat de ce unele persoane au după un timp sprâncene albastre sau verzi. Pigmenții sunt formați din molecule de culoare galben + roșu + albastru. Concret pentru a obține nuanța dorită se amestecă aceste culori în proporții diferite. Din acest motiv, molecula de galben este prima care se elimină din corp, apoi roșu și spre sfârșit albastru pentru că se găsește în cantitate mai mare.

Untitled.jpg

Scopul tatuajului cosmetic este să nu se vadă. Să corecteze trăsăturile într-un mod cât mai natural. Asta este unul dintre motivele pentru care am ales să merg la acest seminar.

Deși eu nu fac micropigmentare am învățat să desenez corect o sprânceană și am văzut diferențele între sprâncenele 3D, 6D și hiper realiste.

În ceea ce privește conturarea buzelor am văzut și aici 3 posibilități. De asemenea s-a vorbit despre simetrie, proporții corecte și cu cât se pot mari buzele.

Produsele recomandate în cadrul seminarului au fost Artliner. Fetele care au vrut să meargă mai departe, au primit oferta de cursuri complete de micropigmentare și microblading.

Pot să-ți spun sigur că acest seminar se va repeta și în alt oraș, dar dacă mă urmărești pe blog o să fii prima care află.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să vezi mai multe, mă poți susține cu un LIKE sau SHARE!  Hai si pe Facebook : Amalia Avram Makeup

6 gânduri despre “„Hiper realistic eyebrows & 3D volume lips” susținut de Anca Alexandra Higiu.

      1. AM FOST LA ACEST SEMINAR ,SI MERITA SA VA DUCETI SI VOI FETELOR ,MAI ALES CELE CARE ABIA SUNTEM LA INCEPUT DE DRUM…A-VETI CE INVATA DIN ACEST SEMINAR MAI ALES CA IN CELE TREI ZILE DE CURS NU POTI INVATA ATA DE MULTE LUCRURI LEGAT DE IGIENA SI TOT CE TINE DE TATUAJ

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s