glamupdate pensula ovala 4

Am tot văzut reiew-uri la aceste pensule pentru fond de ten și chiar eu am mai postat articole despre ele  Pensule neconventionale : Pensula ovala pentru fond de ten. si Cum folosim corect pensula ovală de fond de ten

Astăzi vreau să-ți spun de ce bloggeritele judecă greșit aceste pensule. În primul rând, îmi mențin părerea inițială și anume că eu cred că sunt extraordinare.

Cele 3 pensule pe care le am sunt difertite. Prin urmare, prețul și calitatea sunt diferite deși arată la fel. Mi-am luat o pensulă de la Makeover Paris din Brașov care a fost în jur de 15 RON, altă pensulă no name de pe Amazon-1.20 $ și o pensulă Ansatasia BH tot de pe Amazon care a fost undeva la 15.50$.

glamupdate pensula ovala 2

E destul de simplu să iei o pensulă de 1$ și să spui că e proastă. Cu siguranță sunt multe diferente între aceste pensule deși pentru o persoană care nu acordă multă importanță pot părea la fel.

glamupdate pensula ovala 1

Pensula de la Makeover Paris (stânga) este destul de asemănătoare cu cea de la Anastasia BH (dreapta) însă au diferențe în : densitatea perilor și felul în care sunt tăiați perii (la Anasatasia BH sunt tăiați mai pe oval decât la cealaltă). Lungimea perilor este oarecum similară, la fel și materialul din care sunt făcuți perii.

glamupdate pensula ovala

Pensula de 1$ comparată cu Anastasia BH :  Prima este vizibil mai scurtă, perii sunt din plastic, este prost tăiată, are un mic șanț care nu se vede foarte bine în poze. Este mai rigidă decât cea de la Anastasia BH.

Le-am încercat pe toate și nici cea de 1$ nu pot să spun că e proastă. Sunt diferențe de aplicare însă, e foarte important să nu ridicăm pensula de pe față atunci când aplicăm produs.  Nu tapotăm fața cu ea! Facem mișcări liniare lungi până când produsul este uniformizat perfect. Poti sa citesti mai multe despre cum se aplica fondul de ten cu ea in articolul de aici -> Cum folosim corect pensula ovală de fond de ten

glamupdate pensula ovala 3

Efectul este aerisit, porii sunt micșorați, fața nu arată încărcată. Îmi place mult să aplic fondul de ten cu aceste pensule.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să vezi mai multe, mă poți susține cu un LIKE sau SHARE!  Hai si pe Facebook : Amalia Avram Makeup

 

10 gânduri despre “De ce cred bloggeritele că pensulele ovale sunt proaste.

  1. Eu am cumparat-o de pe Amazon, nu de pe site-ul Anastasia BH din Romania, a fost destul de scumpa si nu mi-am pus aceasta problema pentru ca vanzatorul a fost serios si avea feedback foarte bun. De asemenea a venit intr-o cutie neagra cu logo si cod de bare si vanzatorul respectiv comercializa si alte produse de la acest brand.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s