Când primesc  pe facebook solicitări din partea mireselor, le propun să ne vedem înainte de a stabili o programare.

img_1770Consultanța pentru mirese este gratuită în cazul meu și nu include proba machiajului de mireasă.
 La consultanță, discut cu viitoarea mireasă despre stilul nunții, tematică și îi cer să-mi arate poze cu întregul concept. Cum va fi coafura, cum va fi rochia, cum vor arăta pantofii sau buchetul.

Toate elementele trebuie îmbinate perfect. Dacă pozele sau materialele pe care le aduce, nu se potrivesc cu stilul meu de machiaj îi spun cum văd eu machiajul de mireasă bazat pe trăsăturile ei.

machiajul waterproof amalia avram mua glamupdate 1Sunt conștientă că fiecare dintre clientele mele are o viziune care poate e diferită de ce cred eu. Așa că important pentru ea este să arate așa cum și-a dorit din copilărie în ziua nunții.

Din punct de vedere tehnic, pot reproduce orice machiaj, dar daca nu este stilul meu, nu mă reprezintă, atunci nu vreau să-mi asociez imaginea cu un machiaj strident.

glamupdate naked look machiaj amalia avram 1

La consultanță mireasa primește cele mai bune sfaturi, și dacă se hotărăște să-și facă și probă, cu atât mai bine pentru ea. Testăm împreună, încercam culori, tonuri, subtilități .

glamupdate naked look machiaj amalia avram 6Pentru că miresele și clientele mele în general sunt în primul rând fericite.

Dacă tu nu te-ai decis încă în privința machiajului de mireasă sau pentru evenimentul la care mergi, hai să ne vedem la un ceai și să-mi povestești. Ai datele mele la  CONTACT.

Mă găsești și pe facebook : Amalia Avram Makeup

33 de gânduri despre “Proba machiajului și consultanța pentru mirese

 1. Mie se pare foarte normal ceea ce spui, insa din pacate nu multe persoane specializate intr-un anumit domeniu iti ofera si sfaturi. Eu, spre exemplu, i-am cerut in urma cu un an unei coafeze sa-mi spuna cum crede ea ca mi-ar sta bine, cu ce tip de coafura. I-am aratat ce-mi placea, ea a zis „da da”, n-a tinut cont de nimic, nici macar de fizionomia fetei mele, iar rezultatul a fost dezastruos. Trebuia sa merg la o nunta, am plans tot drumul.

  Apreciat de 3 persoane

  1. Mi-ai adus aminte de nunta lui BFF cand m-a machiat un makeup artist de mai bine ma machiam singura. Mi-a pus niste culori prea dure si a facut de asa natura machiajul incat in majoritatea pozelor par groaznic de slaba si de ascutita la fata. Din fericire, mireasa a fost machiata bine 😀

   Apreciat de 1 persoană

   1. Te cred Teodora, e foarte neplăcut cand se intampla asa ceva. Oricum, cand te căsătoresti te aștept la mine la o proba si sarim peste conturing 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s