Se apropie probabil ziua nunții tale. Ai rezolvat cu pași repezi micile detalii, dar vrei ca în această zi să-ți fie alături cele mai bune prietene.

e4098abdbfd97045510d2c5421d62f03

Dar nici o mireasă nu vrea să fie eclipsată de domnișoarele ei de onoare. Ca prietene, ele trebuie să înțeleagă că ideal ar fi să aleagă un look cât se poate de natural dacă vor să fie în acord cu rochița pastelata, dar și cu tema nunții.

86effd627e3dd0021623a36036f79a9f

Până la urmă, nunta este un eveniment social extrem de important, unde romantismul și simplitatea ar trebui să primeze.

Un machiaj Smokey eyes este purtabil doar în cazul în care domnișoarele de onoare aleg rochii negre sau minimaliste bej.

59b603ab8ac77d25f1ef22879a89c8ed

În schimb, dacă alegi o culoare diafană pastelata pentru domnișoarele de onoare, nu înseamnă că ele trebuie să fie machiate cu albastru, verde sau roz.

2e13a58c87af2ab9b79ec55eec37bd52

Indiferent de culoarea rochițelor alese, domnișoarele de onoare asortate sunt un MUST la nunți. Îmi doresc să machiez o echipă de domnișoare de onoare îmbrăcate în rochii paietate ca cele din imagine.

Tu ți-ai ales makeup artistul? Dacă nu, hai să stăm de vorbă ! Mă găsești și pe facebook : Amalia Avram Makeup

 

6 gânduri despre “Machiajul domnisoarelor de onoare

 1. Eu am fost una din domnisoarele de onoare cu rochie paietată, ca cele din imagine si mi am facut un machiaj mai nude,asa am zis ca merge . Iar celelate fete,nu stiu ce a fost in capul lor sau al make up artistei de i s a parut ca nu sunt suficient de sclipitoare sau ele si au dorit… incat le a pus sclipici si la ochi🤦🏻‍♀️😓

  Apreciat de 1 persoană

 2. Era printr-un film o faza in care se spunea ca domnisoarele de onoare au fost inventate ca sa aiba pe cine chinui mireasa =)) Eu ma declar norocoasa si in ambele dati cand am fost domnisoara de onoare a fost o experienta minunata.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Again lucky! Am fost domnisoara de onoare la casatorii in religia catolica si protestanta, unde nu se practica lumanari. Am avut doar buchet de flori 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s