Denis kartashev 1 beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog

O să te întrebi probabil ce știu eu despre machiajele de club având în vedere că nu prea le frecventez. Și ai dreptate. Eu promovez pe blog machiajul super-natural și armonios. 

Însă, asta nu înseamnă că nu știu să fac machiaje dramatice. Acest machiaj este făcut de Denis Kartashev la Ziua Ușilor deschise la Centrul de Instruire Beauty Publishing, despre care am scris un articol aici.

beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog denis kartasev

La sfârșitul seminarului, a întrebat unde poate fi purtat acest machiaj și dacă l-am face clientelor noastre. Apoi a venit și răspunsul. Este un machiaj de club ideal pentru că este intrigant și misterios.

Nu este un simplu smokey eyes. Acest machiaj a fost obținut printr-o stratificare riguroasă. Acest gri interesant nu este o culoare din paletă. Ci a fost obținut printr-un amestesc de culori complementare și abia la sfârșit a prins această strălucire.

beauty publishing ziua usilor deschise glamupdate beauty blog Denis Kartashev 1

 Intensitatea a fost obținută prin aplicarea de mai multe straturi colorate (fără negru) de griuri, verde, maro. Acest machiaj mi se pare cu siguranță FABULOS. Tu ce părere ai?

Cum te machiezi când ieși în club? Hai și pe Facebook : Amalia Avram Makeup

 

2 gânduri despre “Machiajul de Club

  1. Imi place super mult machiajul din pozele de mai sus!!! Din pacate, evit pe cat se poate machiajul cu mult negru, deoarece am obiceiul prost de a ma scarpina la ochi, fara sa-mi dau seama ca sunt machiata. In plus, in club transpir, pentru ca mna… dansez si daca nu fixez bine machiajul, acesta dispare :))

    Apreciat de 1 persoană

  2. Când merg în club prefer să nu mă machiez foarte intens pentru că siguuur voi dansa și voi transpira. Totuși dacă vreau ceva mai dramatic folosesc tuș ca să-mi trasez luniile specifice „cat eye” sau un smokey eyes în care să folosesc cât mai puține farduri pe care le fixez bine, folosind un primer bun și la final spray de fixare a machiajului :d Nu știu alții dar eu când merg în club, nu prea stau pe canapea cu cocktailul în mâna :d

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s