amalia avram makeup artist glamupdate.JPG

Prefer machiajele simple, diafane și feminine. Nu pentru că se lucrează mai ușor ci pentru că poți fi frumoasă fără să adopți un look dramatic.
Nu știu dacă mai puțin înseamnă mai mult. Cert e că asta diferă de la persoană la persoană. Iar eu, cred că asta este stilul care mă caracterizează cel mai bine.

amalia avram makeup artist glamupdate 4

Îmi place să cred că machiajele mele completează personalitatea și evidențiază trăsăturile.

De unde știu ce i se potrivește cel mai bine clientei? Mă ghidez după intuiție. Oamenii din jurul meu sunt foarte ușor de asociat unei culori. Asta nu înseamnă că mă arunc să pun albastru sau verde pe pleoape.

amalia avram makeup artist glamupdate 2

Eu cred că un machiaj simplu spune de multe ori sofisticat. Și smokey eyes este un machiaj simplu. Nu neapărat simplu de realizat cât purtabil. În aceast machiaj am folosit tonuri de oranj, eyeliner auriu și buze de culoarea vinului bordeaux. Cred că acest machiaj potențează atât cât trebuie ochii verzi.

amalia avram makeup artist glamupdate 1

Mi se întâmplă des să aud de la cliente că vor un machiaj cât mai natural. Dacă ești make-up artist sau îți machiezi prietenele din când în când, sigur ai auzit și tu asta.

Și dacă ele asta își doresc, atunci de ce să le fac eu gradient cu trecere de 4-5 culori pe un ochi + eyeliner, pietre și o linie dreaptă pe colțul extern?

amalia avram makeup artist glamupdate 3

În meseria de make-up artist știu că cel mai important lucru este să-i oferi clientei ce-și dorește. Chiar dacă asta înseamnă să o îndrumi către alt make-up artist. Dacă tu ai un stil personal, nu face compromisuri.

Eu am ALES să fiu make-up artist. Sunt make-up artist pentru că aici m-a ghidat pasiunea. Simt că m-am pregătit pentru asta toată viața. Meseria de make-up artist, pentru mine nu este un job. E o formă de exprimare.

Tu ce crezi? Mai putin inseamna mai mult? Hai si pe Facebook : Amalia Avram Makeup

5 gânduri despre “Când în machiaj, mai puțin înseamnă mai mult?

  1. Fiecare are personalitatea ei, insa de regula multe femei opteaza pentru un machiaj simplu, natural…nuantele pamantii sunt cele mai cautate pentru ca sunt si cele mai purtabile.
    Si mie imi plac astfel de machiaje, insa uneori imi doresc nuante, culori si ceva dramatic. Asta cand e cazul si cand e necesar .
    Important este ca si tenul sa fie curat, nu doar bine machiat. Oricat de fain ar fi machiajul si MUA, un ten care nu este ingrijit nu va avea parte de un machiaj natural si frumos!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ador machiajul din pozele acestea si ai scos in evidenta frumusetea modelului. Eu nu am foarte multe abilitati in privinta machiajului si prefer sa ma rezum la cele foarte lejere. Mai bine un look ingrjit decat unul de panda cazut in dizgratie 😀

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s