Azi vorbim despre produsele High Definition și despre cum se folosesc ele. E necesar să știm cum se aplică aceste produse în cazul în care suntem profesioniști, iar dacă suntem pasionate de beauty trebuie să știm când să ne ferim de ele.

Am mai scris despre pudra HD în articolul ce este pudra HD?

glamupdate amalia avram makeup artist 11

Produsele HD nu sunt destinate purtării zilnice. Ele sunt folosite în special în televiziune și film, acolo unde subiectul este filmat cu o cameră extrem de performantă și nu sunt permise scăpări. În machiajul de televiziune și film, totul este mai accentuat ca să arate „perfect”.

Aplicarea fondului de ten HD este similară cu aplicarea fondului de ten waterproof sau hidratant. Alegerea îți aparține. Cu pensula, beautyblenderul, cu degetele sau cu orice ți se potrivește.

Pudra HD în schimb, este ceva mai pretențioasă și nu îți recomand să o cumperi dacă nu știi să să o folosești corect. Pudra HD este o pudră pulbere ultra fină, cu o formulă special creață pentru a oferi machiajului o fixare de lungă durată. Intensifică luminozitatea și uniformizează machiajul.

Cum folosim pudra HD?

 Pudra HD nu se aplică niciodată direct peste fondul de ten. Nu o folosim pentru matifierea tenului. Eu aplic fondul de ten, îl matifiez cu pudră translucidă și apoi aplic pudra HD într-un strat cât mai subțire.

glamupdate amalia avram makeup artist 12

Eu folosesc fonduri de ten și pudră HD de la Paris Berlin pe care le găsiți pe www.completebeauty.ro

Sper ca ti-am raspuns la intrebarile legate de produsele HD, iar pe mine mă poți urmări pe  Facebook ,Instagram sau Pinterest

10 gânduri despre “Tot ce trebuie sa stii despre fondul de ten HD si pudra HD

  1. Abia pot sa imi desprind privirile de la poze. Frumoasa fata, frumos machiaj! On topic: sunt uimita ca se intampla astfel de erori ce tin de pudra HD in cazul vedetelor internationale. Am asteptari destul de ridicate in ceea ce priveste acei makeup artisti.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s