Dacă mă urmărești pe blog, știi deja că nu am secrete. Mereu când aflu câte un super-truc, ți-l spun și ție. Încerc prin articolele mele să fac informația să circule și să ajungă la cât mai multe femei, fie ele pasionate de beauty sau make-up artiști.

IMG_8905.JPG Sunt mereu deschisă în legătură cu produsele pe care le folosesc și am spus de multe ori că produsele mele preferate de machiaj sunt Parisax Professional și Paris Berlin. 

IMG_8907.JPG

M-am bucurat foarte mult când am primit invitația de la Complete Beauty România de a vorbi despre produsele mele preferate, în fața unui grup de cursante al școlii de machiaj Hollywood Beauty Academy din Ploiești. 

IMG_8951.JPG

Am încercat să le fac cele mai bune recomandări în alegerea produselor pentru kitul de start în cariera de make-up artist. Nici pensulele nu au lipsit pentru că, de puțin timp, pensulele Crown Brush UK sunt disponibile și în România pe www.completebeauty.ro 

img_8958

 Modelul meu a fost Andreea și mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu ea. Fetele au avut multe întrebări și în măsura în care am putut le-am răspuns.

 

img_8969

 Mi-a fost tare drag să văd atât de multe fete la început de drum în această meserie. Sper ca fiecare dintre ele să reușească în acest domeniu.

Am plecat obosită, dar încărcată cu multă energie pozitivă. Cu mai multe poze te astept si pe  FacebookInstagram sau Pinterest ! 

img_8976

Un gând despre “Sharing some beauty secrets

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s