img_9065 Încă de acum câteva săptămâni, am anunțat despre acest Masterclass pentru că eram nerăbdătoare să merg. Am scris și atunci de ce îmi place Brândușa Bordeianu și acum că abia am revenit de la Iași, e momentul să împărtășim câteva impresii.
La Iași m-a așteptat prietena mea Mihaela, care e sufletul meu geamăn. Nu am mai întâlnit pe nimeni ca ea. M-a primit cu multă căldură și mi-a dat cea mai frumoasă cameră din casa ei. Ea a făcut totul ca această experiență să fie unică pentru mine.15304094_673741979470320_6276554408154124569_o

IMG-20160918-WA0007.jpg

Revenind la Masterclass, am urmărit câteva demonstrații făcute de Brândușa Bordeianu. Temele abordate au fost : Machiajul linia italiană, trecerea de la machiajul natural la cel accentuat și machiajul smokey eyes, iar în realizarea acestor machiaje s-au folosit produsele profesionale Parisax Professional și Paris Berlin (pe care și eu le iubesc) 

img_9072

img_9085

img_9102

 Ce mi-a plăcut:

Brândușa este o profesionistă și ce am apreciat încă de la început la ea, a fost faptul că nu este deloc arogantă. A împărtășit modul ei de lucru și mi-a răspuns la toate întrebările pe care le-am avut. A fost onestă si în legătură cu produsele pe care le folosește. img_9150img_9147 Mi-a plăcut atitudinea ei generală în legătură cu produsele profesionale și calitatea serviciului pe care îl oferă. Că nu face compromisuri.

Are produse preferate pe care știe că se poate baza și nu face experimente. Dacă vrea să încerce ceva nou, se uită spre brandurile de top, în nici un caz nu caută produse mai ieftine.

img_9177img_9175

15326261_673748976136287_3587392291988986773_o

Ziua următoare, am participat la un workshop prietenos unde am avut ocazia să exersez aceste tipuri de machiaj de la demo. De asemenea, am putut să testez și alte branduri decât cele pe care le folosesc, printre ele și această paletă de la Make Up For Ever, care în realitate nu mi-a plăcut atât de mult ca pe site.

img_9148

Celelalte fele cu care am fost la workshop au fost minunate, fiecare a împărtășit experiențe cu diverse produse/cliente și am avut așa o discuție constructivă. Mi s-au părut deschise și sincere și am legat prietenii, lucru care nu s-a întâmplat când am mers la workshop-uri în București. #lovelypeople

La workshop am folosit noile pensule de la Crown Brush UK despre care am scris si eu un articol aici și produse profesionale: Parisax Professional, Paris Berlin, Make up For Ever, MAC, Bioderma, Benefit, Algologie. img_9151

Nu am văzut nici un produs Atelier Paris și asta pentru că Brândușa evită total acest stil „rusesc” atât de prezent la noi. Ce-i drept, asta reiese și din machiajele pe care le face, unde culorile predominante sunt în general marouri și foarte rar movuri. Simplitatea și felul „blenduit” în care arată machiajele ei m-a determinat să merg la acest seminar.

img_9023

Și pentru că am învățat lucruri noi și mi-am perfecționat tehnica de aplicare a fardului de pleoape, trebuie să-ți arăt și machiajele pe care eu le-am făcut la workshop. Le mulțumesc în primul rând fetelor Teo și Petro pentru că au fost modele mele superbe.

IMG_9199.JPGimg_9191amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-14amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-13

 Cum a fost pentru mine această experiență:

La nivel personal pot spune că am plecat de la Iași altă persoană. Întâlnirea cu atâția oameni frumoși și pasionați, faptul că am găsit niște răspunsuri pe care le căutam, dar și pentru că am cunoscut-o pe Brândușa care m-a ajutat să fiu mai încrezătoare în mine.

Palatul Culturii, Mihaela, Ioana și Lava Cake sunt câteva lucruri care mi-au plăcut mult în Iași.

img_9146

img_9125

IMG_9083.JPG

Au fost trei zile pline, obositoare, dar pe drumul de întoarcere, mă gândeam doar cât de importantă a fost pentru mine această călătorie. Deși sunt însărcinată și totul este mai greu în perioada asta, nu am vrut să ratez acest Masterclass. Sigur asta a presupus pentru mine niște eforturi destul de mari pentru că distanța Pitești-Iași nu e deloc una scurtă.

Nu știu dacă sunt neapărat un make-up artist mai bun, dar cu siguranță am înțeles că este ok să ai un stil personal, că femeile sunt frumoase și fără multe culori pe pleoapă. Că trebuie să fii onest în primul rând cu tine. Să știi ce ai de îmbunătățit și să mai încerci.

Cred că fiecare eveniment/curs/masterclass la care merg e o treaptă pe care o urc în carieră.

Eu știu unde vreau să ajung. Tu știi?

2 gânduri despre “Impresii de la Masterclass-ul Brândușei Bordeianu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s