GALA WELLA-NATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 este un eveniment fabulos care reunește profesioniști din domeniul hairstyling-ului la nivel național.

A fost o bucurie pentru mine să primesc invitația Gabrielei Popescu de la salonul Rustic Delux din Pitești de a colabora în acest proiect.

glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016

În cadrul acestui eveniment, fetele de la Rustic Delux au prezentat o colecție de coafuri cu un concept interesant: O serie de păpuși ușor gotice, manevrate de păpușari pe picioroange.

Colecția „Marionette” by Rustic Delux prezentată la Gala Wella a fost un concept care a avut în spate foarte multă muncă de echipă.

glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-7img_9269img_9255img_9266glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-6glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-3glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-2glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-5glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-4

Vreau să le felicit pe toate fetele de la Rustic Delux, și în special pe Gabriela Popescu pe cele 8 modele superbe, dar și pe toți cei care au făcut posibilă realizarea acestui proiect atât de complex. glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-rustic-delux-gala-wella-2016-1

Vă mulțumesc pentru că m-ați ales să fac parte din echipa voastră!

 Cel mai emoționant moment pentru mine a fost când am pășit alături de stilistii de la Rustic Delux la finalul prezentării pe scena de la Gala Wella.  Pe fetele talentate de la Rustic Delux Salon din Pitești le găsești aici.

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest pentru alte noutati!

Un gând despre “Impresii de la Gala Wella – National Trend Vision Awards 2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s