Deși nu obișnuiesc să scriu articole atât de personale, am zis că e momentul să-ți spun câte ceva despre mine, măcar atunci când este vorba de evenimente majore.

Nu mai este un secret pentru nimeni că în curând eu și soțul meu vom avea un băiețel. Am primit foarte multe felicitări și pot să spun că de când sunt însărcinată am experimentat tot felul de stări diferite.

img_8905

Pentru că sunt make-up artist și am doar acest job de weekend, pot spune că sarcina nu m-a împiedicat cu nimic să-mi respect angajamentele și să fiu profesionistă cu clientele mele.

Cred că nu aș fi putut să am un job full time pentru că în primele trei luni de sarcină m-am simțit destul de obosită și am dormit mult. Stările de rău, grețurile și celelalte lucruri care vin la pachet cu sarcina, au fost și ele un element care mă fac să cred că nu aș fi făcut față la un job de opt ore.

Pe de altă parte, sâmbăta la programări, am rezistat fără probleme și zece ore în picioare, pentru că așa este când ești pasionat. M-am bucurat de toate nunțile la care am mers și am resimțit emoțiile mireselor pe care le-am machiat. IMG_7055

În primele trei luni am renunțat la cafea, alcool, alimente grase, lac de unghii, creme, fixativ, chiar și la produse de machiaj. Totul până când medicul meu mi-a zis că nu trebuie să renunț la TOATE lucrurile care îmi plac sau să fiu super-protectivă.

Instinctiv am început să fac alegeri mai bune (mănânc mai multe fructe decât înainte, beau limonadă cu miere făcută în casă în fiecare zi), mâncărurile grase le-am evitat din cauza mirosului (nu suport mirosul de grăsime sau de carne de porc) și am observat că pielea și părul arată mult mai sănătoase. Iau și vitamine pentru sarcină și mă simt foarte bine. glamupdate - amalia avram makeup artist 3 taj

Fac tot ce făceam înainte, dar sunt ceva mai atentă să nu ridic greutăți, să evit drumurile foarte lungi cu mașina, să am ore fixe de masă și somn.

De când sunt însărcinată am avut un fel de impuls al momentului, am decis că e timpul să fac toate lucrurile pe care n-am apucat să le fac până acum. Am plecat cu soțul meu într-o vacanță spontană în altă țară, am mers în tabăra de pictură într-un oraș foarte îndepărtat. Am luat avionul pana la Iași pentru seminarul Brândușei Bordeianu. Vreau să particip la Make-up Fest la concursul New Talent despre care am scris aici Cum mă pregătesc de Make-up Fest. Am multe planuri și sper să am energie pentru toate.

Sunt foarte fericită și parcă toate lucrurile sunt așezate pentru mine. Am o familie minunată, un soț extraordinar, un job pe care-l iubesc și în timpul liber, scriu despre lucrurile care îmi plac. glamupdate simfonia lalelelor 3

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest pentru  alte noutăți! Iar dacă ai un eveniment special și vrei să ne vedem la machiaj, găsești datele mele la CONTACT.

15 gânduri despre “Cum se împacă meseria de make-up artist cu sarcina?

  1. In primul rand trebuie sa te felicit pentrru noul aspect al blogului , imi place de mor si in al doilea rand sunt foarte fericita pentru tine , sa ai un copil e da minunat de la Dumnezeu , de-abia astept sa ne vedem si sa povestim mai mult.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s