img_8936

Atunci când plătim pentru un serviciu profesional de machiaj este normal să avem anumite așteptări. Cu siguranță cele mai multe dintre noi își doresc să arate impecabil, să plătească puțin și să le reziste genele bandă minim 3 zile.

Ei bine, sunt de părere că așteptările pe care le ai de la make-up artistul tău trebuie să fie în primul rând realiste.

1.Curățenia produselor și instrumentelor folosite.

Indiferent de prețul pe care îl plătești, nu accepta să fii machiată cu pensule murdare sau produse care arată „dubios” crown-brush-glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-completebeauty

 2.Folosirea produselor profesionale.

Dacă un machiaj costă 50 de lei poți fi sigură că nu vei fi machiată cu produse de calitate sau profesionale. Machiajul profesional este un serviciu de lux. Produsele profesionale și cele HD pentru fotografii sunt scumpe. Un machiaj de calitate nu va costa niciodată 50 de lei.

img_8947

 3.Rezistența machiajului este și responsabilitatea ta.

Dacă te căsătorești în mijlocul verii și vrei să joci sârbe în fața blocului la 40 de grade e firesc să ți se ducă fondul de ten după 10 ore. La fel și dacă te pupi cu toți cei 300 de invitați de câte trei ori ( la cununie, la biserică și la restaurant).

cropped-img_70931.jpg

 4. Folosirea produselor waterproof.

Da, acesta este un aspect important pentru rezistența machiajului, cel mai bine este să-ți întrebi make-up artistul dacă folosește eyeliner și mascara waterproof. Dacă ești o mireasă mai emoțională acest lucru este un MUST.  Eu folosesc produsele waterproof la toate clientele, nu doar la mirese. Mi se pare un detaliu care face diferența.

mascara parisax rimel4

 5. Nu trebuie să aștepți ca make-up artistul să te penseze sau să-ți epileze mustața.

Aceste proceduri nu intră în machiajul profesional. În plus pe zonele proaspăt epilate cu ceară, cum ar fi mustața, nu mai aderă fondul de ten. Pentru pensat și epilat mustața programează-te cu cel mult o săptămână înaintea nunții.

PENSETA-CHROME

Dacă încă nu ți-ai găsit un make-up artist dar vrei cele mai bune sfaturi, hai să ne vedem la o ședință de consultanță. Am scris un articol pe acesta temă : Proba machiajului și consultanța pentru mirese

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest.

 

9 gânduri despre “Ce așteptări trebuie să ai de la make-up artistul tău?

  1. Ce ai spus tu este in mare parte adevarat, dar eu una tin sa cred ca daca platim nu 50 de lei, ci cat pentru un machiaj care vrem sa reziste, ar trebui ca make-up artistul sa se uita ca produsele folosite sa fie si potrivite persoanelor care platesc pentru asta. Din pacat nu se gasesc prea des make-up artisti care fac asta…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s