Dacă ești make-up artist (de ceva timp), te întrebi probabil de ce unii make-up artiști au 100.000 de like-uri și sunt foarte urmăriți, iar tu abia ai reușit să treci de 300 de like-uri și alea sunt de la prieteni.

Astăzi vorbim despre prezența online pentru că ea reprezintă un portofoliu al make-up artistului. Clienții ne caută pe Facebook și în funcție de ce văd, ne contactează. (sau nu) Dacă ai un număr mai mare de like-uri nu înseamnă că ești un make-up artist mai bun, însă ai acces la mai mulți posibili clienți, ceea ce e un mare avantaj.

img_9188 Conținutul pe care îl postăm pe Facebook este extrem de important.

1.Încetează să te mai sabotezi.

Mă refer la a posta fotografii cu machiaje mult mai bune decât ale tale. Renunță la pozele de pe net, pinterest sau alte surse. În momentul în care postăm fotografii cu machiaje mai bune decât ale noastre, facem doar să arătăm ca niște neprofesioniști. Postează doar fotografii originale. Despre cum sa iti construiesti imaginea poti citi in articolul Brandingul Personal in Make-up 

 2. Postează fotografii atractive care îți aparțin.amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-13

Dacă ai ales să te ocupi de make-up profesional, trebuie să tratezi cu seriozitate toate aspectele. E clar că imaginea vinde. Oricât de bun make-up artist ai fi tu, dacă faci poze proaste cu telefonul, s-ar putea să nu atragi foarte mulți clienți. Detaliat despre cum să faci poze bune de make-up am scris în acest articol: Unde greșești când faci fotografii de make-up (toate informațiile de la workshop)

 3.Renunță la milioanele de selfie-uri cu tine.

Nu e nimic greșit în a posta fotografii cu machiajele pe care ți le faci, dar oamenii nu vor să vadă că tu ești singura ta clientă. Dacă nu ai cliente pe care să le fotografiezi, poți face poze atractive cu pensulele sau produsele tale însoțite cu o mică descriere despre motivul pentru care le-ai ales.

crown-brush-glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-completebeauty3

crown-brush-glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-completebeauty

Dacă ții cont de aceste 3 aspecte extrem de importante, cu siguranță clienții te vor privi altfel. Dacă vrei să vezi cum arată pagina mea de facebook te aștept aici : Amalia Avram Makeup

2 gânduri despre “Cum să-ți îmbunătățești imaginea de make-up artist în 3 pași super-simpli

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s