La Make-up Fest au fost multe demonstrații gratuite, dar și masterclass-uri contra cost. Eu am ales să merg la Iuliana Sandu pentru că este unul dintre trainerii pe care îi urmăresc de mult timp și îi apreciez în mod special pentru lucrările creative pe care le au.

glamupdate-iuliana-sandu-masterclass-amalia-avram-makeup-artist-1-2

În prima parte a seminarului a prezentat machiajul bridal de salon unde a făcut un smokey eyes soft cu bază cremoasă de eyeliner gel.

În a doua parte a vorbit despre machiajul creativ, iar această parte m-a interesat în mod special. Am urmărit-o pe Iuliana Sandu, încă de când colabora cu Make-up magazine și mereu mi s-au părut foarte bune lucrările ei.

glamupdate-iuliana-sandu-masterclass-amalia-avram-makeup-artist-1-1

Mi-a plăcut stilul ei, însă mă așteptăm să primesc mai multă informație legată de produse. Mă refer că în cadrul seminarului a folosit și recomandat produse de la un brand „low end” de produse profesionale.

Personal nu cred că un trainer de nivelul Iulianei Sandu chiar folosește produsele respective pe cliente sau la ședințe foto. Din experiența pe care o am, pentru că merg la multe seminarii, știu că aceste evenimente sunt de multe ori sponsorizate de anumite branduri. glamupdate-iuliana-sandu-masterclass-amalia-avram-makeup-artist-2

Pe partea de machiaj creativ, am primit câteva repere legate de locul în care găsim inspirația. De asemenea a vorbit despre diverse perioade marcante din care ne putem inspira.

Mi-au plăcut mult machiajele pe care le-a realizat și o voi urmări în continuare cu drag! Toate fotografiile au fost făcute de Valentin Răzvan. glamupdate-iuliana-sandu-masterclass-amalia-avram-makeup-artist-3glamupdate-iuliana-sandu-masterclass-amalia-avram-makeup-artist-4

Tu ai ajuns la Make-up Fest? Daca nu, vei gasi toate detaliile despre cum a fost la targ in articolele viitoare!

Te astept cu drag si pe facebook : Amalia Avram Make-up Artist

3 gânduri despre “Impresii de la seminarul Iulianei Sandu – The Make-up Show

  1. Imi plac toate machiajele din pozele de azi. Cel creativ purtat de fata blonda este fascinant. Cam la toate seminariile, workshopurile etc. exista si parti mai putin fericite, dar cred ca e important ca ai plecat cu ceva in plus fata de cum ai venit. Time well spent 😀 Pup u! :*

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s