Aceste pensule nu mai sunt de mult o noutate în industria de beauty. Nu știu din ce motiv, make-up artiștii de la noi nu le-au „îmbrățișat” încă, însă youtuberii din toată lumea le iubesc.

contouring-essentials-crown-brush-amalia-avram-glamupdate-makeup-brush3

Milioanele de tutoriale cu machiaje flawless de pe instagram sau pe youtube, m-au determinat să încerc și eu aceste pensule. Și am scris despre ele mai de mult în articolul Pensule neconventionale : Pensula ovala pentru fond de ten.  și în  articolul De ce cred bloggeritele ca pensulele ovale sunt proaste.

De ce mi-a fost teamă să cumpăr o astfel de pensulă:

Una dintre cele mai mari temeri ale mele a fost ideea greșită că în perii deși ai acestui tip de pensulă se va strânge fondul de ten și îmi va fi foarte greu să o curăț/dezinfectez. Ei bine, am învățat că dacă pulverizezi peste ea alcool izopropilic după fiecare utilizare sau o cureți cu o dischetă cu apă micelara, o poți folosi liniștită mult timp fără să se adune produs în ea.

contouring-essentials-crown-brush-amalia-avram-glamupdate-2

Apoi mă gândeam că absoarbe mult produs și ăsta e un aspect important pentru mine. Doar că, metoda de aplicare a fondului de ten cu această pensulă este diferită de aplicarea cu o pensulă clasică. Nu băgam pensula în fondul de ten, ci punem câteva puncte de fond de ten pe față pe care le întindem apoi cu pensula ovală.

contouring-essentials-crown-brush-amalia-avram-glamupdate

contouring-essentials-crown-brush-amalia-avram-glamupdate-makeup-brush-1

De ce e „revoluționară” această pensulă?

Pentru că în machiaj, accesoriile chiar fac diferența. Doar privește acest video unde fondul de ten este aplicat întâi cu degetele, apoi cu burețelul și apoi cu pensula ovală.

Acum, când vorbim despre pensulele ovale, sunt și ele de mai multe dimensiuni și au peri diferiți. Aici am comparat pensula medie de la Crown Brush cu o pensulă mai ieftină, unde se vede clar diferența de calitate a fibrelor sintetice.

contouring essentials crown brush amalia avram glamupdate5.JPG

contouring essentials crown brush amalia avram glamupdate6.JPG

Acest set de 3 pensule este perfect pentru că are o pensulă mică pentru anticearcăn, o pensulă pentru sculpting cremos și una pentru aplicarea fondului de ten. Acest set costă 350 de lei și îl găsești la Complete Beauty  aici, iar dacă ai diplomă de make-up artist poți să beneficiezi de discounturile de profesionist.

contouring-essentials-crown-brush-amalia-avram-glamupdate-makeup-brush

IMG_0162.JPG
Iar dacă 350 de lei este pur și simplu un preț prea mare pentru tine, poți să-l câștigi dacă te înscrii la concursul organizat de Crown Brush România pe facebook -> CONCURS

8 gânduri despre “Cum folosim corect pensula ovală de fond de ten (Review Crown Brush)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s