Acum ceva timp am început să colaborez într-un proiect frumos cu Aoro.

Am ales să lucrez cu ei pentru varietatea de branduri de machiaj pe care nu le găsesti în altă parte. Eu urmăresc mulți make-up artiști internaționali care recomandă produsele pe care le folosesc, dar multe dintre aceste produse nu sunt disponibile la noi.Liceni_logo.jpg

 

De curând am descoperit că Aoro este mai mult decât un site care vinde parfumuri. Am găsit o parte din brandurile foarte apreciate în alte tări și despre care vreau să-ți povestesc azi.

1.BH Cosmetics – Sunt produse pe care le-am văzut la mulți vloggeri pe youtube. Sunt ideale pentru machiajul personal. Nuanțele paletelor BHcosmetics sunt caracterizate prin pigmentarea intensă, prin aderentă excelentă la nivelul pielii și prin rezistența de lungă durată, fără a se întinde.

bh-cosmetics-cruelty-free-glamupdate

2.Beautiful Brows – Un brand de produse destinat exclusiv conturării sprâncenelor. Acestea sunt produse în UK.

bbfullkitprodpage_1.jpg

3.Annayake – Sunt produse japoneze care combină grija pentru piele cu știința.

4.Bare Minerals – Ideale pentru tenurile sensibile. Un brand de machiaj mineral care nu irită pielea și nu incarcă porii. Fondul de ten de la Bare Minerals este extrem de apreciat și multe dintre femeile care l-au încercat spun că nu l-ar mai schimba niciodată.14-25W_BEAUTY-FEATURED-BRANDS-BARE-MINERALS-A-Spot.jpg

5.NARS – Brand-ul Nars oferă produse cosmetice unice și de o calitate exceptională, pentru o îngrijire perfectă a pielii. NARS este unul dintre brandurile de make-up folosite în realizarea look-urilor de la Fashion Week.

B_pro_palette_064_f_mobile.jpg

6. Freedom este un nou brand londonez de cosmetice extrem de accesibil unde vei găsi multe palete colorate de farduri.

12362086_223432937991079_2050996298_n.jpg

7.Holika Holika – Brand originar din Coreea. Produsele Holika Holika atrag atenția și datorită designului atractiv al ambalajelor, destinat cu precădere consumatorilor tineri, cu un stil de viată modern.

holika-holika-sweet-cotton-pore-cover-powder.jpg

8.Korres – Produse manufacturate în Grecia, sunt bogate în ingrediente naturale.

korres-wild-rose-foundation_600.jpg

9.Lip Smacker – Sunt balsamuri de buze foarte haioase cu aromă delicioasă de Cola, Sprite, acadele Chupa-Chups, Fanta sau prăjiturele. Toate sunt alegeri minunate acum că tot se apropie perioada cadourilor de Crăciun.

ea276b97d74a224eb3b0e99ce3569c92.jpg

10.Lirene – Îngrijirea pielii cu produsele Lirene este eficientă și plăcută.Toate produsele sunt complexe și inovatoare și au fost create în laboratoarele Lirene Scientific Research ca să mulțumească și cele mai pretențioase tenuri.

1uphfdvdhcv1ptim_display

Dacă ți-au plăcut produsele, toate aceste branduri sunt disponibile în România doar pe www.aoro.ro. Acestea sunt alegerile mele. Tu ce vrei să încerci mai întâi?

Te aștept cu drag și pe Facebook : Amalia Avram Make-up Artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s