Multe dintre fetele care îmi scriu au tenul sensibil. Dacă și tu ai această problemă, trebuie să știi că produsele potrivite au ingrediente active care cresc pragul de toleranță al pielii sensibile.

Bioderma glamupdate amalia avram ten sensibil 5.JPG

Știi că ai piele sensibilă dacă: simți uneori senzația de supraîncălzire sau te confrunți cu roșeață difuză sau localizată. De asemenea, îți poți simți fața uscată sau că pur și simplu „te ține”.

Poluarea, stresul, frigul și consumul redus de lichide, duc la deshidratarea pielii. Produsele de hidratare stimulează capacitatea celulelor de a reține apa și de a menține echilibrul natural al pielii. bioderma glamupdate amalia avram ten sensibil 2.JPG

 Eu am ales pentru iarna asta produsele Sensibio și Hydrabio de la BIODERMA pentru că Produsele Sensibio sunt perfect adaptate pentru toate tipurile de piele sensibilă și reactivă. Iar Hydrabio stimulează proprietătile celulare ale pielii și reactivează procesul natural de hidratare.

Rutina de îngrijire a tenului sensibil este următoarea:

1.Aplică Gelul Spumant Sensibio pe pielea umedă și masează până face spumă. Apoi clateste cu apă din abundență. Acest gel de curățare este cel mai nou produs de la BIODERMA și nu contine săpun, parfum, parabeni sau coloranți, este hipoalergenic, non comedogenic și are un PH fiziologic.

bioderma-glamupdate-amalia-avram-ten-sensibil-1

Acest Gel Spumant Sensibio poate fi folosit pentru curățarea feței și dimineața lăsând tenul proaspăt pentru machiaj.

2.Folosește apa micelara BIODERMA Sensibio pentru demachierea și degresarea tenului.

bioderma-glamupdate-amalia-avram-cum-iti-pregatesti-tenul-gras-pentru-iarna

3.Puțină cremă de ochi Sensibio Contur Ochi nu strică nimănui.

bioderma-glamupdate-amalia-avram-cum-iti-pregatesti-tenul-gras-pentru-iarna4

4.Pentru îngrijirea feței, recomand Hydrabio Serumul + Hydrabio Gel Cremă , pentru că vorbim de sezonul rece. Ambele pot fi folosite cu succes ca bază de machiaj pentru tenurile sensibile sau deshidratate.

bioderma-glamupdate-amalia-avram-cum-iti-pregatesti-tenul-gras-pentru-iarna2

Crema de ochi, o aplic de obicei seara, insă îmi place să o aplic și înaintea anticearcănului. Eu nu am cearcăne, dar oferă senzația de ochi odihniți. De ceva timp folosesc în machiajul meu, cât și pe clientele cu ten matur, crema de ochi pentru că reduce ridurile si atenueaza pungile de sub ochi. Am văzut acest „truc” la Bobby Brown.

Toate produsele BIODERMA se găsesc în farmacii, și sunt foarte apreciate. Sensibio H2O este soluția micelară nr. 1 în farmaciile din România. bioderma-glamupdate-amalia-avram-ten-sensibil

Le găsești în farmacii, dar online poți citi mai multe despre produse pe site-ul oficial: http://www.bioderma.com.ro/produsele/sensibio

Eu așa mă pregătesc de iarnă. Rutina ta care e? Hai si pe facebook:

 Amalia Avram Make-up Artist

9 gânduri despre “Ai ten deshidratat sau sensibil? Uite cum îl pregătești pentru iarnă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s