După cum am anunțat de săptămâna trecută, am mers la seminarul Ancăi Alexandra Higiu, pe care o știi probabil din articolul meu de aici: “Hiper realistic eyebrows & 3D volume lips” susținut de Anca Alexandra Higiu.

Anca, este recomandarea mea pentru toate fetele care își doresc să urmeze un curs de micropigmentare sau micoblading, pentru că nu am mai întâlnit pe nimeni atât de pasionat ca ea în aceast domeniu.PMU TRENDS 2017 Anca Alexandra Higiu Glamupdate by Amalia Avram 1.jpg

 

Așa cum obișnuiește să facă la toate seminariile ei, Anca a împărtășit foarte multe informații tehnice și a răspuns tuturor întrebărilor din public. A fost foarte deschisă și nu a avut secrete.

Pe lângă tendințele în dermopigmentare, a vorbit și despre colorimetrie, cum scoatem din piele un tatuaj nedorit, despre cum stabilim fototipul clientei și cum alegem pigmenții pentru fiecare fototip în parte.

IMG_0607.JPG

  Permanent Makeup în 2017

1.Microblading Advanced Tecnique – 100% hyperrealism-sprâncenele rămân în zona de micropigmentare hibrid, microbladingul fiind completat de powdering pentru a obține un efect hyperrealist.

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-2 2. Candy Lips – conturarea buzelor cu rezultate foarte naturale în nuanțe de soft pink.

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-3

3.3D Blush – una dintre noutățile în Permanent Makeup este blush-ul permanent. Așa cum ne conturăm sprâncenele, ochii și buzele pentru minim 6 luni, din 2017 ne vom putea aplica și un blush permanent.

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-4

4.6D shading-care seamănă destul de mult cu sprâncenele super-definite de pe instagram.

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-5

5. Hibrid-Microblading+Shading

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-6

6. PMU removal

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-8

7. Linia Italiană (shading)-dacă până acum ne făceam doar o linie de eyeliner, de acum ne putem face umbra aceea sexy pe colțul extern.

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-9

8. Soft Shading – Este o combinație între eyeliner și linia italiană, fiind un eyeliner ușor „blenduit” și natural.

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-10

9.Micropigmentare buze hibrid

pmu-trends-2017-anca-alexandra-higiu-glamupdate-by-amalia-avram-11Acest eveniment a fost organizat in colaborare cu Complete Beauty Rmania, iar prgmentii recomandati au fost Artliner :

IMG_0777.JPG

IMG_0750.JPG

Pe Anca o găsești aici -> Anca Alexandra Higiu,  iar dacă ești din Bacău, trebuie neapărat să-i faci o vizită la Beauty Palace.

Daca ai ratat acest eveniment, asigura-te ca mi-ai dat un like pe Facebook -> Amalia Avram Make-up Artist ca sa vezi din timp toate evenimentele pe care le recomand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s