Fiecare dintre noi a plecat cel puțin o dată nemulțumită de la un salon de înfrumusețare. Important este ca ziua nunții tale să nu fie una dintre zilele alea în care nu ai făcut cea mai bună alegere. FB_IMG_1474694194999.jpg

Așa că pentru un eveniment reușit, alege cele mai bune servicii. Fie că vorbim de restaurant, DJ, fotograf sau machiaj, toate sunt elemente care fac specială această zi.
Când te programezi la machiaj ține cont de următoarele aspecte:

1.Stilul make-up artistului.

Alege-l în funcție de machiajele pe care le preferi. Sunt make-up artiști care machiază foarte natural, alții care preferă machiajele accentuate, unii setați pe stilul arăbesc, alții foarte colorat, etc. Trebuie să știi doar ce îți dorești și să cauți make-up artistul care se potrivește cel mai bine viziunii tale.

2.Comunicarea și proba.

Sfătuiesc toate miresele să își facă proba cu minim 3 luni înainte de eveniment. Pe lângă faptul că îți faci o idee despre cum vei arată în ziua nunții, ai șansa să vezi dacă make-up artistul lucrează curat, ascultă sugestiile tale și ce produse folosește.  Despre ședințele mele de consultanță cu miresele poți să citești aici:  Proba machiajului și consultanța pentru mirese

crown brush glamupdate amalia avram makeup artist completebeauty.jpg

Cât de curate sunt pensulele de machiaj? Ți-a pus ruj direct din tub? S-a spălat/dezinfectat pe mâini înainte să te atingă? Orice ți se pare în neregulă, acum ai ocazia să întrebi.

De asemenea, după probă, poți testa rezistența machiajului. Poate îți place cum arăți când ai plecat de la machiaj, dar după 5 ore cum arăți? Dar după 10 ore? Genele bandă cum sunt? S-au dezlipit pe la colțuri?

3. Prețul.

Pentru ziua nunții tale nu trebuie să te zgarcesti. Un make-up artist bun te va face să arăți frumoasă indiferent de trendurile vremii. S-ar putea ca peste 10 ani să te gândești că nu știi ce era în capul tău când ai cerut smokey eyes cu albastru la nunta ta.  Oricum ai alege, uite pentru ce plătești de fapt la machiajul profesional : Cat costa un machiaj profesional?

machiajul waterproof amalia avram mua glamupdate 1

E bine de stiut si Ce așteptări trebuie să ai de la make-up artistul tău?

Dacă încă nu ți-ai ales make-up artistul, te aștept cu drag la o ședință de consultanță. Pentru mai multe fotografii, hai pe facebook : Amalia Avram Make-up Artist

2 gânduri despre “3 criterii după care să-ți alegi make-up artistul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s