Dacă mă urmărești pe blog, știi deja că am spus-o de mai multe ori : Smokey eyes, nu este un machiaj, este o tehnică de blending. Așa că azi, am încercat un smokey eyes de formă alungită pe colțul extern pentru a obține acest look actual și urban.

img_9591

Acest machiaj, este ideal pentru femeile care iubesc să poarte ruj roșu seducător. L-am aplicat cu încredere și clienta mi-a spus că se simte puternică. Și sigură pe ea. Ca o divă.

Despre alegerea fardurilor poți să citești în  articolul de aici : Mai purtăm farduri sidefate? sau  Palete de fard care sunt atât de adorabile încât trebuie să le ai.

Machiajul smokey eyes de formă alungită, nu are o linie dreaptă pe colțul extern. Totul este blenduit și pierdut până la o nuanța naturală.

Acest machiaj este ideal de Sărbători chiar dacă nu are glitter.  Am învățat acest machiaj la Masterclass-ul Brândușei Bordeianu despre care am scris pe larg aici : Impresii de la Masterclass-ul Brândușei Bordeianu

img_9593img_9654

 Dacă rujul roșu este prea mult pentru tine, poți oricând să optezi pentru o nuanță mai naturală. Soft natural pink face ca acest machiaj să poată fi purtat și ziua. Tu cum te machiezi azi?

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest.

Un gând despre “Machiaj festiv – Smokey eyes cu formă alungită

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s