Smokey Eyes este unul dintre cele mai populare machiaje de la Hollywood. Mai multe despre ce mai poartă divele în materie de machiaj găsești în articolul asta.

E un machiaj timeless și se poate face pe orice tip de pleoapă. Putem obține un machiaj de zi sau de seară într-un timp foarte scurt și cu puține produse pe care sigur le ai acasă.

IMG_1089.jpg

Ai nevoie de : 1 creion de ochi (negru sau maro), 3 farduri de pleoape si mascara.

Smokey eyes de seara:

Aplicăm creionul negru la baza genelor și până la jumătatea pleoapei mobile. Estompam folosind un q-tip (bețișor de urechi sau special de make-up) până când nu mai avem linii pe pleoapa mobilă. Fixăm în fard negru, apoi aplicăm deasupra, a două nuanță de fard. Eu am folosit o nuanță de mov. Blenduim cele două culori astfel încât să nu existe pete. Aplicăm ultima nuanță de fard preferabil un bej-culoarea pielii. Facem trecerea între aceste culori. Repetăm acești pași și pe pleoapa inferioară. Aplicăm Mascara și creion negru pe conjunctivă.

IMG_1078

IMG_1086.jpg

IMG_1081

Smokey eyes de zi.

Folosim un creion maro pe care îl aplicăm pe linia genelor și până la jumătatea pleoapei mobile. Îl fixăm într-un fard maro închis. Apoi facem trecerea la o nuanță mai deschisă de maro. Ultima nuanță de maro poate să fie teracota, bej piersică sau chiar roz pal. Repetăm ordinea pe pleoapa inferioară. Aplicăm Mascara. Putem să nu mai aplicăm creion maro pe conjunctivă

cum-aplicam-rujul-matconturarea-buzelor-glamupdate

Smokey eyes, este mai mult o tehnică decât un machiaj. Cheia succesului este blenduirea fardurilor până se pierd într-o nuanță naturală.

Tu porti Smokey Eyes?

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să vezi mai multe, mă poți susține cu un LIKE sau SHARE!  Hai si pe Facebook : Amalia Avram Makeup

19 gânduri despre “Cum sa obtii un smokey eyes cu doar 3 produse de machiaj

  1. Purtam si eu in tinerete 😀 , insa acum din lipsa de timp prefer un machiaj cat mai natural, iar uneori deloc 🙂 Imi place foarte mult ambele tipuri de machiaj, insa primul este fenomenal.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Multumesc din suflet, cu siguranta daca ai indrumarea potrivita, poti sa faci orice machiaj. Daca avem ocazia sa ne vedem intr-o zi, o sa-ti arat cu drag cum sa faci acest machiaj chiar la tine acasa ❤

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s