Deși nu fac postări foarte personale, simt că din când în când e binevenit un articol mai „altfel”.

IMG_0861.JPG

În acest an, sau mai bine spus, în primul meu an de beauty blogging, am învățat extrem de multe lucruri, atât despre mine, cât și despre tine cea care mă citești cu atâta drag. Vreau să ne bucurăm împreună de toate realizările din anul acesta și să ne vedem la cafea, în fiecare dimineață și anul viitor. Tu să mă citești și eu să pot scrie, obiectiv și de calitate, ca și până acum, de trei ori pe săptămână.

Noi două, să fim în continuare prietene, dar și frumoase. Frumoase 3D.   Să te anunț din timp pe la ce evenimente de beauty merită să mergi, să-ți povestesc despre cele mai noi tehnologii, servicii și tratamente, și să ne vedem cu drag la Proba machiajului și consultanța pentru mirese daca e cazul.

IMG_0792.JPGCe mi-am propus când am lansat blogul ?

În principiu mi-am propus să am un blog strict de beauty&makeup și nu am acceptat colaborări din alte zone (rețete, diete, vedete etc). Am vrut să aibă un aspect cât mai profesionist și informații accesibile și de calitate. Să fie structurat și ușor de citit. Să am fotografii originale și atractive. Sper din suflet că am reușit.

Concret pe cifre, mi-am propus:

1.Să am 10.000 de like-uri pe pagina mea de facebook : Amalia Avram Make-up Artist, obiectiv pe care nu l-am atins, acum am in jur de 7.800 de like-uri.

2.Să am 2000 de vizualizări pe zi, adică 60.000 de vizualizări pe lună. Ce-i drept, pentru primul an cred că mi-am setat un obiectiv ambițios, dar în ultimele luni ale anului am avut 32.000 in octombrie, 36.000 in noiembrie si sunt in crestere pentru decembrie.

Nu sunt supărată că nu mi-am atins obiectivele, pentru oricum m-am descurcat foarte bine. Începând din februarie, de când am lansat blogul, articolele mele au fost vizualizate de aproximativ 200.000 ori și de pe blogul meu au trecut 96 532 de vizitatori unici.

img_0877

3.Un lucru pe care l-am realizat deși nu mi l-am propus, a fost să particip la un concurs Internațional de make-up – Finala concursului international – The New Talent – Cum am iesit in top 3 –

Și pentru că nu vreau ca acest post să pară o laudă, am încercat să dau ceva tuturor celor care mă citesc, și am organizat un workshop gratuit de fotografie de make-up, unde am adunat multe informații prețioase pe care le-am împărtășit cu drag. Cum a fost la workshopul “Fotografia de Make-up” și impresii de la Make-up Fest 2016

Pentru persoanele care nu au reușit să ajungă la workshop, am postat toată documentația într-un articol mai lung, ca toată lumea să poată beneficia de ea. Unde greșești când faci fotografii de make-up (toate informațiile de la workshop)  și am încercat să ajut și alți make-up artiști să-și creeze o imagine mai bună în fața clienților: Brandingul Personal în Make-up

img_0848Pentru anul viitor, mi-am propus să-mi lansez un canal de youtube, să-mi deschid Studioul de Make-up – GLAM by Amalia Avram, dar înainte de toate, mi-am propus să fiu cea mai bună mămică pentru băiețelul meu.

Urmează pentru mine un an plin de schimbări și îmi doresc să fii alături de mine. Să-mi împărtășești din experiențele tale iar eu să pot să-ți ofer în continuare articole de calitate.

cropped-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-beautyblogger-cover1.jpg

Sărbători minunate alături de cei dragi și un an nou plin de bucurii!

Cu drag, Amalia Avram ❤

2 gânduri despre “Un Crăciun GLAM și rezoluții pentru anul viitor

  1. Felicitari pentru blog si pentru tot ceea ce scrii. Ai avut tinte mari, dar mai presus de ele te-ai dedicat blogului si ai reusit sa intri in acest rol care ti se potriveste. Succes in continuare si Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Te imbratisez!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s