Întotdeauna vor exista femei, care arata de parca au găsit fântâna tinereții veșnice. Deși nu sunt sigură că există, eu mizez pe această vitamină.

Vitamina E uleioasă are beneficii incredibile pentru piele fiind un antioxidant solubil în lipide.

amalia-avram-glamupdate-vitamina-e-uleioasa-beauty-blogger-1
Deși este prezentă sub multe forme, de la creme, la suplimente alimentare pana la anumite fructe și legume pe care le consumăm zilnic, azi o să-ți arăt cum o folosesc eu și de unde o cumpăr. Pentru că este un puteric antioxidant, încetinește procesul de îmbătrânire și atenuează ridurile existente si reface fibrele de colagen din piele. Eu cumpăr Vitamina E din farmacie, sub formă de suplimente alimentare (capsule) și aplic seara pe ridurile de expresie din jurul ochilor, pe frunte și pe ridurile nazolabiale.

amalia-avram-glamupdate-vitamina-e-uleioasa-beauty-blogger

Vitamina E uleioasă, pe lângă faptul că are proprietăți puternic regenerante, este folosită și în tratamentul vergeturilor (cele roz deschis) , petelor pigmentare sau cicatricilor.

Zonele extrem de uscate (coate, călcâie, genunchi) se ameliorează de asemenea cu Vitamina E. Facem o baie fierbinte și exfoliem ușor zona, după care aplicăm Vitamina E uleioasă amestecată cu puțin ulei de măsline. Poți să te bucuri de beneficiile Vitaminei E și din alimente ca : spanacul, toate tipurile de (nuci, alune) oleaginoase, avocado sau germenii de grâu.

Dacă și tu ai folosit această vitamină pentru benefiicile ei asupra pielii, aștept să-mi spui părerea ta. Mă găsești și pe facebook : Amalia Avram Make-up Artist

5 gânduri despre “Include această vitamină în rutina ta de beauty și îți vei mulțumi peste câțiva ani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s