Pentru că este iarnă, acum mai mult decât în sezonul de nunți, putem folosi fără reținere paietele și glitterul de dimensiuni mari. Și dacă ești la curent cu tendințele, vei observa că în ultimul timp s-au purtat peste tot buzele cu glitter.

fata 1.jpg

Azi am pregătit pentru tine un machiaj GLAM. Plin de strălucire și perfect pentru petrecerea de sfârșit de an.

În principiu vorbim despre farduri. Pigmenții sunt farduri de pleoape minerale (nepresate) care se găsesc sub formă de pulbere. Diferența între pigmenți și alte particule sidefate pulbere este de dimensiune.glamupdate ce am in trusa de machiaj.7

În cazul pigmenților vorbim despre o pulbere foarte fină, de obicei sidefată. Eu îi folosesc cel mai mult pe colțul intern al ochilor și uneori în arcadă sau chiar pe post de iluminator.

Pentru un machiaj reușit cu pigmenți, uite ce trebuie sa ai in vedere:

1.Pigmenții nu înlocuiesc complet fardurile.

Doar oferă un plus de strălucire. Aplică pigmenții după ce ai realizat machiajul ochilor din fard, pe colțul intern sau pe linia genelor inferioare.

img_9487

2. Se aplică folosind un adeziv

Pigmenții de dimensiuni mici se pot aplica direct peste fardul de pleoape. Pudrele cosmice, care sunt puțin mai mari decât pigmenții se aplică peste o bază cremoasă (poate fi bază de pleoape sau anticearcanul), iar glitterul și paietele care au dimensiuni mai mari se aplică peste un adeziv special. Dacă alegi să folosești glitter pe buze, ideal este să folosești tot un adeziv pentru rezistență îndelungată. Sigur, dacă aplicăm paiete/glitter/pigmenți peste un gloss transparent, vom obține un rezultat similar, dar cu o rezistentă redusă.

img_9488

3. Aplicăm pigmenții întotdeauna înaintea eyelinerului.

Dacă alegi să porți și eyeliner, e foarte important să trasezi linia de eyeliner la sfârșit, pentru a obine un aspect mai „curat”. În acest fel, nici o particulă de sclipici nu îți va ajunge peste linia de eyeliner.

img_9491

img_9471

Dacă ți-ai propus să strălucești de Sărbători, acum știi cum ! Tu ce machiaj porți în noaptea dintre ani? Hai și pe facebook : Amalia Avram Make-up Artist

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s