Înaintea nunții sunt atât de multe pregătiri de făcut încât te poți simți copleșită. Pentru tine, am făcut o listă cu activitățile de înfrumusețare pe care nu le poți lăsa la voia întâmplării.

fb_img_1474694194999

Așa că, dacă ești o mireasă dezorganizată, uite de ce trebuie să ții cont:

1.Programează-ți machiajul și părul cu minim 8 luni înaintea evenimentului. Eu, ca make-up artist, ofer ședințe gratuite de consultanță pentru mirese și le sfătuiesc să își facă și probă. Poți citi detaliat despre asta aici: Proba machiajului și consultanța pentru mirese

2.Lasă-ți sprâncenele în grija unui specialist cu 6 luni înainte de eveniment, mai ales dacă ai de făcut corecții la forma sprâncenelor. Vezi și  Totul despre sprancene

3.Alege-ți cosmeticiana cu 3 luni înainte. Dacă mergi la un tratament din 3 în 3 săptămâni, pielea ta va arăta extraordinar.

machiajul waterproof amalia avram mua glamupdate 1

4. Dacă vrei dinți mai albi, sunt mai multe metode de a-i obține. Fie la stomatolog, fie acasă prin remedii naturale. Indiferent ce alegi, trebuie să începi cu o lună înainte de eveniment.

5.Cu o săptămână înainte, asigură-te ca ajungi la ultima ședință de pensat, la un tratament de curățare a feței, fără extracții și că ți-ai epilat mustața. Aceste activități nu sunt de datoria make-up artistului  și nici nu e indicat să le faci chiar în ziua în care te căsătorești. Ce așteptări trebuie să ai de la make-up artistul tău?

Dacă te căsătorești în 2017, in Pitesti sau Bucuresti, și nu te-ai programat încă la machiaj, mi-ar plăcea să ne cunoaștem. Ai toate datele mele la  Contact , iar dacă vrei să vezi machiajele mele, urmărește-mă neapărat pe facebook : Amalia Avram Make-up Artist

13 gânduri despre “Planificator de beauty pentru miresele dezorganizate

    1. Probabil ca nu erau asa importante, pentru ca nici tehnologia nu era asa perfomanta. Probabil ca fotografiile de la nunta ta nu au calitatea pe care o au fotografiile din zilele noastre. Cam asta e motivul pentru care trebuie sa alegi un make-up artist profesionist, un hairstylist, un fotograf bun, etc.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s