Rochia cu trandafiri, pantofii cu mesaje pe talpă, ceva vechi, ceva nou. Naivă, dulce, romantică, pretentioasă sau traditională. Bohemian Bride cuprinde toate aceste trăsături.

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-5

Mireasa boemă este în primul rând simplă. E femeia cu spirit liber care ar alege oricând flori de câmp în păr în locul bijuteriilor cu diamante.

Fiecare mireasă își dorește să pășească elegant, impecabilă în rochia perfectă, în timp ce toate privirile se întorc după ea.

În ultimii ani, văd destul de des machiaje de mireasă, deloc estetice. Vorbim despre veșnica dungă dreaptă pe colțul extern pe care nu am înțeles-o, învățat-o și nu o vei vedea la mine niciodată. Voi susține mereu miresele diafane, frumoase și naturale.bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-6

Nu îmi plac machiajele grafice și în nici un caz nu folosesc acuarele. Eu am învățat să machiez altfel și reperele mele în make-up vin de la Hollywood. Spun NU stridenței în machiaj.

Nu fac niciodată poze modelelor mele pe ochii închiși. De ce? Pentru că ele nu sunt frumoase când dorm. Un machiaj frumos și armonios se vede pe ochii deschiși. Despre cum se fac fotografiile de make-up am scris aici : Unde greșești când faci fotografii de make-up (toate informațiile de la workshop)

Miresele mele arată cam așa:

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-3

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-2

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-1Extra credits : Fotograf – Marius Avram, Model : Andreea D Sima

Aceste fotografii fac parte din Bohemian Bride 2017 – Makeup Collection by Amalia Avram. Găsești mai multe fotografii din cadrul acestui proiect aici -> Bohemian Bride 2017

Daca si tu vrei sa arati minunat la nunta ta, renunta la extravagante. In special in ziua asta „less is more”. Dacă îți plac machiajele mele, pot oricând sa ne vedem la Proba machiajului și consultanța pentru mirese , ai toate datele mele la Contact

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest.

28 de gânduri despre “Get the perfect Bohemian Bridal Makeup LOOK

  1. Maaai, zici ca ai scris articolul asta special pentru mine! Asa ma imaginez si eu pe mine la nunta mea: cu flori in par, nu diamante, diademe, coronite, cu o rochie lunga si diafana, vaporoasa, lejera, fara corset si cercuri si alte nebunii. Cat mai natural si cat mai simplu. Ador machiajul realizat de tine, iar modelul este foarte frumos. Bravo Amalia!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s