Acum că a trecut un an de când mi-am lansat blogul, simt că e momentul să fac ceva festiv și special ! Let’s Celebrate! IMG_0259.JPG

 Când am ajuns prima dată la 20.000 de vizualizări, am sărbătorit printr-un workshop GRATUIT de fotografie de make-up. Dacă l-ai ratat, nu-ți face griji, am aici toate informațiile pentru tine : Unde greșești când faci fotografii de make-up (toate informațiile de la workshop)   

Acum că aniversez un an de beauty blogging, vreau să fac ceva la fel de special. Mi-ar fi simplu să organizez un concurs sau un giveaway, însă mi se pare mai bine să fac ceva care să-i ajute pe toți oamenii care mă citesc.

img_0377img_0375

Așa că, m-am gândit să fac o listă cu articolele care te vor ajută să fii un make-up artist mai bun și să crești calitatea serviciilor tale. Uite care au fost cele mai apreciate articole de pe blog în 2016. Dacă ai timp să treci prin toate, sunt sigură că vei găsi informații foarte utile și vei începe să te apreciezi mai mult.

Top 10 make-up artiști pe care îi urmăresc –  Că să fii cel mai bun, trebuie să urmărești oamenii din domeniul tău și să le urmezi exemplul. Pe mine asta m-a ajutat foarte mult. Dacă tu încă nu ai o persoană care să te inspire, aruncă o privire pe lista mea ❤

15326261_673748976136287_3587392291988986773_o

Brandingul Personal în Make-up –  Un alt aspect important, pe care îl scăpam din vedere de multe ori este Brandingul Personal. Acest articol te va ajuta să simplifici mesajul pe care îl transmiți clienților și să-ți creezi o imagine de profesionist în domeniul tău.

Lucruri pe care nu le înveți în nici o școală de make-up –  Indiferent ce școală ai terminat sau cât de scumpă a fost, sunt întrebări la care doar tu știi răspunsurile. Ca să fii un make-up artist/ cosmeticiană/ etc mai bun, trebuie să-ți pui aceste întrebări și să afli ce funcționează pentru tine.

cropped-glamupdate-cover.jpg

Ce așteptări trebuie să ai de la make-up artistul tău? –  Tu știi ce așteaptă clientele de la tine? Care sunt aspectele după care se uită când tu ești foarte ocupată să le machiezi?

Cum să-ți îmbunătățești imaginea de make-up artist în 3 pași super-simpli –  Nu este un secret pentru nimeni că în zilele noastre social media aduce cei mai mulți clienți. Nici o altă metodă de promovare nu este la fel de eficientă. În acest articol, am scris despre cum să-ți construiești un portofoliu online atractiv și ce greșeli să nu mai faci.

cum-facem-fotografii-de-make-up-amalia-avram-make-up-artist-glamupdate-colaj-9

3 criterii după care să-ți alegi make-up artistul –  Tu știai că astea sunt lucrurile care fac diferența între un serviciu profesional de machiaj și un simplu machiaj?

Cum recunoşti un make-up artist neprofesionist –  Dacă și tu faci aceste greșeli, e bine să le corectezi pentru că îți afectează imaginea. Clientele sunt foarte atente la aceste detalii în general.

Cum depozităm eficient produsele de machiaj și skincare –  Ordinea și igiena instrumentelor de mchiaj și a produselor este vitală. Uite alegerile mele.

Cât costă un machiaj profesional? –  Și la așa un top interesant, nu puteam să nu vorbim și despre preț. Cât valorează serviciul tău și cum le explici clienților pentru ce plătesc.

img_9471

Aceste articole au fost scrise cu mult drag pentru că și eu am primit la rândul meu aceste informații de la oamenii pe care îi apreciez și m-au ajutat să fiu un make-up artist mai bun. Sper să folosești aceste informații și să te ajute si pe tine!

Și cum acest articol aniversar nu putea să fie complet doar cu această listă, e timpul să-ți arăt la ce am lucrat în ultima vreme.

estee-lauder-double-wear-aoro-machiaj-fond-de-ten-acoperire-medie-glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-1

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-4

Studioul meu de machiaj și extensii de gene este aproape gata în sfârșit : GLAM by Amalia Avram din Pitești. Te aștept cu drag să stăm la un ceai. De asemenea, colectia mea de machiaje de mireasa este aproape gata : Bohemian Bride 2017 – Makeup Collection By Amalia Avram

img_2769

img_2765

 

Acum am în plan să-mi lansez și canalul de youtube ❤ în perioada următoare.

Sper să mă urmărești în continuare și să găsești inspirație în articolele și machiajele mele. Dacă nu ai făcut-o deja, nu uita să-mi dai un LIKE și pe facebook pentru că acolo se întâmplă lucruri tare frumoase : Amalia Avram Make-up Artist

Cu drag,

Amalia Avram ❤

 

2 gânduri despre “Un an de beauty blogging

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s