Am scris în mai multe articole despre motivul pentru care eu nu folosesc mascara. Dacă le-ai ratat, pot să mai detaliez o dată. Nu îmi place să port mascara pentru că se demachiaza foarte greu !
mascara sau gene fir cu fir glamupdate4
Acest aspect, pentru mine a fost atât de important, încât m-a făcut să renunț la acest produs. Asta nu înseamnă că nu am în trusă rimel sau că nu îl folosesc în machiajul profesional. Din contră. Am ales să nu mai folosesc în machiajul meu zilnic mascara, dar aplic în continuare clientelor care vin la machiaj.

Ce nu poate face mascara (indiferent de periuță) bazat pe experiența mea:

glamupdate mascara wand

Nu alungește genele! (poate par mai lungi pentru că în general genele noastre au vârfurile blonde sau mai deschise)

Nu curbează genele! (dacă vrei gene întoarse, soluția este fie permanentul de gene, fie ondulatorul de gene)

Nu indeseste genele! (doar încarcă la bază și le face să se lipească între ele)

Indiferent cum sunt genele noastre, simțim de obicei că dacă aplicăm mascara, ochii arată pur și simplu mai bine. In realitate nu este deloc asa.

Arată mai bine, dar niciodată ca în reclame.  Nu te lăsa păcălită de campaniile publicitare. Personal consider că este lipsit de etică să faci reclamă la mascara și să folosești gene false. Ca la următoarele branduri pe care nu o să le cumpăr strict din acest motiv.  

 

Am spus-o de mai multe ori. Mie îmi plac extensiile de gene fir cu fir sau pur și simplu genele naturale vopsite negre sau maro închis.

În acest fel obținem un efect mult mai natural / ordonat și de lungă durată. Imaginează-ți că nu vei mai fii nevoită să îți apici și să demachiezi mascara. Demachierea ochilor se poate face mult mai delicat dacă nu trebuie să scoatem negrul de pe gene.

mascara sau gene fir cu fir glamupdate 10

Despre motivul pentru care eu cred ca extensiile de gene fir cu fir sunt o varianta mult mai buna, poti sa citesti in articolul de aici : Mascara sau gene fir cu fir?

Începând cu luna Martie 2017, te aștept in studioul meu sa testam impreuna vopseaua de gene si extensiile de gene fir cu fir. Pentru mai multe fotografii ne vedem si pe facebook: Amalia Avram Make-up Artist

6 gânduri despre “Ce nu poate sa faca mascara

  1. Asa este Teodora, eu am luat foarte personal aceste reclame sincer. Pentru ca eu am ochiul format si imi dau seama de astfel de detalii, dar sunt convinsa ca sunt si fete mai naive care chiar cred si cumpara bazandu-se pe aceste reclame.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Daaaaaa! Si eu am avut aceasta naivitate. Dupa ce am purtat prima oara gene false am inteles ca era o adevarata inselatorie ce se petrece in reclame. Ca sa nu mai mentionam ca e implicat si Photoshop la greu… 😦

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s