Îmi scriu articolele în general, bazându-mă pe comentariile și întrebările pe care le primesc. Multe femei mi-au răspuns la articolul trecut că ele își aplică fondul de ten cu degetele.

Această abordare nu este neapărat greșită, este mai mult ineficientă din punctul meu de vedere.

Există foarte multe metode de a aplica fondul de ten, numai eu am enumerat 10 moduri de aplicare a fondului de ten în acest articol, pe care se merită să arunci o privire.

Și eu aplic baza de machiaj cu degetele și o masez ușor până se absoarbe în piele. Cu fondul de ten însă, mai ales dacă avem nevoie de acoperire, nu putem face acest lucru.

În primul rând, la aplicarea cu degetele, avem tendința să punem presiune diferită în funcție de zonă. De exemplu, zona obrajilor este mai moale decât fruntea. Asta duce la o aplicare neuniformă.

Un alt aspect pe care eu l-am observat la aplicarea cu degetele este și consumul mare de produs. Eu măsor cantitatea de fond de ten în pompițe. Pensula de fond de ten sau pensula ovală sunt cele mai „eficiente” dacă ne raportăm la consumul de produs.

Prin folosirea unei cantități mici de produs, obținem un aspect mai natural – Cum obţinem tenul translucid , Cu ce aplicăm BBcream-ul ca să obținem tenul flawless (video) sau Evită tenul încărcat făcând câteva schimbări-Mic ghid de flawless skin , iar stratificând fondul de ten putem obține o acoperire mai mare.

 Acest filmuleț arată diferențele de aplicare pentru fondul de ten. Uite de ce pensula rămâne cea mai bună variantă.

Acum că știi de ce nu trebuie să-ți mai aplici fondul de ten cu degetele, nu uita că și demachierea de la sfârșitul zilei este foarte importantă: Multe femei fac aceste greșeli când se demachiaza. Și tu ești una dintre ele!

 Te aștept cu drag și pe facebook pentru mai multe fotografii și review-uri Amalia Avram Make-up Artist si pe youtube : GlamUPdate

2 gânduri despre “Cele mai multe femei aplică fondul de ten cu degetele : Uite de ce e momentul să nu mai faci asta

  1. Amalia, mi-am cumparat pensula ovala dupa recomandarile tale, si vreau sa iti spun ca e minunata!!! Imi pare extrem de bine ca te-am ascultat, sunt super happy de rezultat. Eu am ales-o pe aia mica (cea de langa oglinda, din prima poza). Poate o sa-mi iau si ceva mai mare, cred ca termin mai repede cu aplicarea.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s