Din ce în ce mai multe femei urmăresc tutoriale de machiaj pe youtube. O bună parte dintre ele dau fuga la magazine să-și ia produsele recomandate ca să se asigure că obțin un super-machiaj.

Însă, pe lângă pensule și produse, avem nevoie și de o îndrumare corectă și ceva exercițiu pentru a obține cele mai bune rezultate.

img_9182
Ca make-up artist, pentru că merg la multe evenimente și cursuri, am ocazia să văd și să testez tot felul de tehnici noi și să compar cu metodele clasice de aplicare ale produselor. Poți să citești despre pregătirea mea profesională aici:  Cine sunt si de ce sa-mi citesti blogul?

Cred că în machiaj nu există reguli, însă sunt anumite trucuri pe youtube, care îți fac mai mult rău decât bine. Nu pot să agreez ideea de a folosi ruj roșu pentru cearcăne, un card pentru a trasa eyelinerlul, o lingură pentru conturarea feței sau cel mai celebru truc cu scoci- Scoci pe față? Nu, multumesc!

img_8951

În ceea ce privește automachiajul, nu cred că aș putea să scriu doar o listă cu pașii. Și o să-ți explic de ce. În primul rând, pentru că automachiajul este un domeniu foarte personalizat. Suntem extrem de diferite. Fiecare dintre noi are anumite trăsături cheie care pot fi puse în valoare. La fel și stilul personal. La fel și produsele pe care le folosim. Sunt persoane care au ten matur și vor să învețe un machiaj de întinerire în câțiva pași simpli pe care să-l poată face acasă. Altele, vor un machiaj care să le acopere urmele de acnee. Alte femei, vor să învețe să-și traseze eyeliner în fiecare zi.

glamupdate produse consumate
Avem trăsături diferite și dorințe la fel de diferite. Ăsta este motivul pentru care îți recomand să apelezi la un make-up artist, care să-ți dea câteva repere legate de : forma feței, culorile care ți se potrivesc, cum să-ți conturezi sprâncenele, ce machiaj ți se potrivește la forma ochilor tăi, ce produse ar trebui să folosești pentru tipul tău de ten.

O astfel de ședință de automachiaj te va ajuta să descoperi atât de multe lucruri despre tine.

Că poate te gândești să apelezi la botox, sau să-ți faci micropigmentare la sprâncene pentru că sunt prea subțiri sau să-ți corectezi nasul, fie crezi că ai nevoie de un lifting facial. Ei bine, multe dintre aceste lucruri se pot corecta din machiaj în câteva minute folosind tehnicile și produsele potrivite. bioderma-glamupdate-amalia-avram-ten-sensibil-1

Tipul de ten este extrem de important, poți să citești mai multe în articolele Ai ten deshidratat sau sensibil?  , Află cum să te machiezi dacă ai acnee , Evită tenul încărcat făcând câteva schimbări-Mic ghid de flawless skin

La fel de importantă este și demachierea, pe care eu o explic în detaliu la ședințele de automachiaj. Multe femei fac aceste greșeli când se demachiaza. Și tu ești una dintre ele!

 La ședința de automachiaj vei învăța:

1.Îngrijirea tenului pentru acasă.
2.Produse de machiaj potrivite pentru tenul tău
3.Pașii unui machiaj ( de zi, de seară, de întinerire/de corectare)
4.Machiajul sprâncenelor-minighid de pensat personalizat.
5.Demachierea.

amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-guinot-idei-de-cadouri-luxoase-pentru-ea-marius-avram-photographer-2
O ședință de automachiaj in studioul meu este individuală si dureaza 3 zile.  Aceste ședințe se adresează doar persoanelor din Pitești. În cadrul acestei ședințe vei primi o analiză personalizată a tenului tău și toate informațiile de care ai nevoie. De asemenea, facem o listă cu produsele potrivite raportate la bugetul tău.

Începând cu luna Martie 2018, te aștept la o ședință de automachiaj să vedem ce poți îmbunătăți în rutina ta pentru a arată mai tânără și mai sănătoasă în doar câteva minute. Pentru mai multe fotografii ne vedem si pe facebook: Amalia Avram Make-up Artist sau pe Youtube – Glam UPdate

7 gânduri despre “Cum să te machiezi mai bine chiar la tine acasă – ghid de automachiaj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s