Contouring-ul, un trend care a explodat în 2012 în rândul tinerelor cu acces la internet, există de fapt de mult timp în rândul make-up artiștilor. Despre cum a apărut de fapt contouring-ul poți să afli din acest articol.

022613-Contouring-Good-Bad-600x328

Însă, make-up artiștii celebri, cei care lucrează cu vedetele de pe covorul roșu, au păreri împărțite în ceea ce privește contouring-ul.

Bobby Brown a declarat pentru Vogue că ea nu vede necesitatea contouring-ului, pentru că este un mod de a le spune femeilor că e ceva în neregulă cu felul în care arată. De asemenea a mai spus că brandul Bobby Brown nu va lansa niciodată produse pentru contouring pentru că acestea nu sunt în acord cu ideea ei de frumusețe naturală și pentru că nimeni nu este un make-up artist atât de bun încât să facă această tehnică să arate bine.

124742736„It makes you look like you have dirt on your face” – Bobby Brown

Nick Barose – este unul dintre make-up artiștii de la Hollywood care crede că machiajul trebuie să fie fun și original și că nu este neapărat vorba despre „less is more”

Însă nu este de acord cu faptul că femeile încearcă să-și creeze toate același năsuc mic, același tip de buze pline, aceleași sprâncene sau pomeți conturați. Consideră că dacă îți pui o cantitate mare de produse, ai o lumina cât de cât bună și adaugi filtre pe Instagram,  obții o fotografie atractivă, însă viața reală e fără filtre.

Apelează la contouring pentru ședințe foto sau vedete de pe covorul roșu. În viața reală, recomandă evidențierea trăsăturilor foarte subtil cu ajutorul paletelor de corectoare pudră care sunt mai ușor de blenduit și se aplică mai repede.

090414-nick-barose-594„…but in the end, you yourself are your own beauty ideal” – Nick Barose

Pati Dubroff –  Celebrity Makeup Artist, spune despre contouring că a fost din totdeauna prezent în machiaj, dar în ultimul timp femeile abuzează de această tehnică, una nesănătoasă pentru pielea lor. Crede că este ok să ajustezi anumite trăsături, dar nu e normal să te transformi într-o altă persoană.

1415743409_pati-dubroff-charlize-theron-zoom„I would NEVER SUFFOCATE THE SKIN or create a MASK LIKE CREATURE like this.” – Pati Dubroff

Laura Mercier -Susține de asemenea machiajul natural. Și ea, a întâmpinat dificultăți cu brandul ei de produse, din cauza cerințelor mari ale retailerilor pentru produse de conturarea feței. Spune că provocarea în crearea actor produse, a fost să le facă ușor de folosit pentru publicul larg. Deși nuanțele sunt subtile, sunt destul de greu de adaptat la subtonul pielii dacă nu intelegi culorile.

lauramercier_btb01_030315_image„Contouring is really helpful for make-up artists but it’s really a professional tool, not a trend”- Laura Mercier

Pat McGrath –  Folosește această tehnică în backstage de mulți ani și nu simte că acesta ar fi un trend pentru ea. Crede că e un lucru bun că această tehnică a devenit un lucru la fel de normal că aplicarea rimelului de exemplu, dar că trebuie perfecționată înainte de a o folosi.

MTIwOTIyOTc4ODU3ODQxNjk0.pngClever contouring can really transform and bring out the best of a woman’s features” – Pat McGrath

Tu ce parere ai? Contouring in fiecare zi sau mai bine un look natural? Ne vedem si pe Facebook : Amalia Avram Makeup

4 gânduri despre “Ce cred make-up artistii celebri despre CONTOURING

  1. Cred ca ma repet acum 😀 Indiferent daca e contouring sau machiaj, cred ca e ok sa fii recognoscibila si cu machiaj, si fara. Mi se pare maxim de dubios cand vad transformari radicale si cred ca iti sabotezi increderea in sine atunci cand o faci. Ok, poate nu o ai, dar asa omori si potentialul :)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s