Pentru că îmi plac mult sprâncenele groase și dezordonate m-am gândit că este util să postez un articol despre pensat. Nu doar mie îmi plac sprâncenele groase, ci și vedetelor de la Hollywood sau supermodelelor cum ar fi Catrinel Menghia. Dar despre toate astea poți să citești în articolul  Totul despre spranceneimg_1486

Dacă îmi urmărești blogul știi deja că în prezent întâlnesc fel de fel de cliente cu sprâncene care mai de care mai diferite. Așa că sfaturile mele pentru sprâncene frumoase sunt următoarele:

1.Apelează la un profesionist sau pensează-te acasă urmând formă corectă. Nu pensa niciodată excesiv sprâncenele pentru că riști să nu-ți mai crească. De asemenea, sprâncenele subțiri te îmbătrânesc.

2. Oricât de frumoase sunt sprâncenele tale, vrei cu siguranță să arate uniforme. Pentru asta alege vopseaua pentru sprâncene RefectoCill.

3. Evită să ai pătrat în față și colț în punctul cel mai înalt al sprâncenei atunci când le conturezi. Simpla conturare greșită a sprâncenelor poate să te îmbătrânească sau să te facă să arăți „desenată”. În machiajul sprâncenelor totul trebuie să fie armonios și natural.

sprancene-de-a-lungul-timpului

Atunci când pensez evit să las firele pe fața clientei, pentru asta eu folosesc paletele sterile GLAMCOR despre care am scris în articolul  Review GLAMCOR Handpalette. Nu mă deranjează să stau cu 5 minute mai mult și să-mi pun firele pe paletă ca fața clientei să rămână perfect curată.

 De ce să alegi un pensat profesional la studioul meu ?

Pentru că eu nu pensez după ureche, ci am urmat un curs la Darius StaneseImpresii de la cursul de pensat cu Darius Stanese

salon-perfect-browscara-plus-1-before

Pensat poți face și cu o pensetă de 5 lei, și cu una de 50 de lei, însă rezultatele sunt cu sigurata diferite dacă folosești o pensetă elvețiană RUBIS din oțel chirurgical, metalul cel mai bine tolerat de organismul uman, prin urmare, nu există riscul ca pielea să se irite în timpul pensatului. Asta înseamnă pensat profesional.

Astea sunt sfaturile mele pentru sprâncene frumoase. Știu că pare banal, dar crede-mă că încă multe femei vor sprâncene „desenate” drepte în față. Despre conturarea corectă a sprancenlor poți să citești în articolul de aici: De ce sa nu te pensezi acasa

spranceana - repere corecte.jpgHai si pe Facebook : Amalia Avram Makeup
 Dacă ești din Pitești  trebuie neapărat să ne și cunoaștem. Te aștept la un ceai la studioul meu GLAM by Amalia Avram să-mi arăți sprâncenele tale!  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s