Orice mireasă are 3 elemente definitorii: Rochia, coafura și machiajul. Dacă ai găsit rochia perfectă și știi deja cum vrei să-ți aranjezi părul, tot ce-ți rămâne de făcut e să pui la punct toate detaliile legate de machiaj.

Miresele cu care eu mă văd la ședințele de consultanță despre care poți să citești mai multe lucruri aici Proba machiajului și consultanța pentru mirese, sunt întotdeauna fascinante. Fiecare are o poveste diferită și plină de emoție. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. 

machiajul waterproof amalia avram mua glamupdate 1

În sezonul nunților saloanele sunt aglomerate și abia ce mai găsești loc de programare. Poți să scutești timp și stress apelând la serviciile de machiaj la tine acasă. În ziua nunții tale, nu ar trebui să alergi dintr-un loc în altul. Ai și așa prea multe de făcut.

Un make-up artist profesionist va veni la tine acasă și te va face să arăți așa cum ai visat. Mai mult, dacă tot e nuntă, domnișoarele de onoare, soacrele și prietenii apropiați trebuie să arate la fel de bine.

machiajul waterproof amalia avram mua glamupdate

Te aștept și pe facebook să arunci o privire pe portofoliul meu -> Amalia Avram Makeup  si sa ne vedem cu drag la o sedinta de consultanta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s