Zilele trecute, am primit câteva produse de la Cupio, cu care să realizez un machiaj și despre care să-mi spun părerea. Având în vedere că eu testez foarte multe produse, sunt pregătită să evidențiez atât aspectele pozitive cât și negative ale unui produs.

În realizarea acestui step by step, am folosit următoarele produse de la CUPIO: Pudra pulbere MKP Loose translucent LIGHT, Fard de pleoape-Godess, Espresso Matte, Terracota Matte, Papyrus Matte, Mascara Waterproof MKP Black, Gene false bandă Cupio Lash Sunshine N520 și o să-ți povestesc în detaliu cum mi s-au părut.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio 1

Am aplicat baza de machiaj, fondul de ten și anticearcanul. Apoi le-am fixat cu pudra translucidă de la Cupio MKP Loose translucent în nuanța LIGHT. Deși în cutiuță este o nuanță deschisă, nu a schimbat culoarea fondului de ten, nu a încărcat fața și nici nu am observat să iasă albă în pozele cu bliț. Mi se pare o pudră bună de fixare. Are un raport foarte bun preț-calitate.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio pudra

În machiajul ochilor am început cu nuanța deschisă de fard Papyrus Matte, pe care am aplicat-o pe toată suprafața pleoapei mobile și pe pleoapa inferioară.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio fard

A două nuanță de fard pe care am folosit-o este Terracota Matte și am construit cu ea semiumbra. amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio fard 1

Apoi am intensificat colțul extern al ochilor și linia genelor inferioare cu fardul Espresso Matte.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio fard 2

În colțul intern am folosit fardul irizat Godess pentru puțină luminozitate.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio fard 3

Părerea mea despre fardurile CUPIO : Sunt suficient de pigmentate și se blenduiesc destul de ușor. Chiar dacă ești la început nu vei face pete în machiajul ochilor cu aceste farduri. Sunt ușor de controlat. Am realizat un machiaj destul de intens doar din farduri, fără să folosesc o bază de creion.

Ca aspecte negative mi s-au părut prăfoase, iar asta înseamnă că fardurile în nuanțe închise trebuie aplicate cu mai multă grijă.

Am trasat o linie de eyeliner și am folosit Mascara Waterproof MKP Black, care s-a păstrat foarte bine pe parcursul zilei.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio mascara waterproof

La final, ca să obțin un machiaj complet de seară, am căutat un efect „foxy” așa că am aplicat genele bandă CUPIO Lash Sunshine N520.

amalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio geneamalia avram makeup artist glamupdate beauty blogger review cupio 4

Așa arată machiajul final. Sigur poți să adaptezi acest look la fizionomia ta folosind produsele potrivite. Produsele Cupio se pot comanda de pe www.cupio.ro ,  iar dacă încă nu le-ai dat like pe facebook încă, îi găsești aici  -> CUPIO

 

25 de gânduri despre “Foxy eyes make-up tutorial cu produse CUPIO

    1. Sa stii ca iti poti imbunatati rutina de make-up doar facand mici schimbari in modul de aplicare si alegand produsele potrivite tipului tau de ten.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s