După ce am încercat prima dată fardurile vegane SORME, am știut că vreau mai multe. Pur și simplu. Dacă nu știi despre ce farduri vorbesc, atunci aruncă un ochi pe articolul  : Tutorial de machiaj cu farduri vegane – Review SORME.

amalia avram makeup artist sorme eyeshadow palette mylash 1

Aceste farduri, mi s-au părut deosebite, nu pentru că sunt skin friendly, ci pentru textura lor. Nu am mai întâlnit la nici un alt brand farduri atât de delicate, mătăsoase și foarte ușor de blenduit.

Fardurile Sorme au o pigmentație medie, însă se pot stratifica. Mi-a plăcut foarte mult că nu au particule „dure” care să pice si nu pateaza. Sunt niște farduri micuțe (cele mai mici din trusa mea), dar pe care le-aș recumpara oricând.

În trusa mea de machiaj profesional, nu am atât de multe produse pentru că am păstrat doar ce folosesc. În momentul în care ai foarte multe produse, unele (care nu ne plac foarte mult) tind să rămână aruncate undeva în spatele sertarului/trusei de machiaj.

Așa că, mi s-a părut necesar să investesc într-o paletă pe care mi-am compus-o singură, cu nuanțele pe care eu le folosesc cel mai des. Aceasta este paleta mea cu tonuri pământii cu care machiez toate miresele.amalia avram makeup artist sorme eyeshadow palette mylash

Știi deja că miresele mele sunt boeme, feminine și diafane, așa că poți să citești aici mai multe despre acest concept -> BOHEMIAN BRIDE 

Revenind la fardurile SORME. De când am văzut paleta goală, am știut că trebuie să o am. Eu am văzut-o undeva prin luna noiembrie și abia acum am reușit să mi-o cumpăr.

Paleta are 10 farduri, 4 pudre, 4 blush-uri (sau farduri pentru sprâncene) și o pudră bronzanta. Paleta mea are urmatoarele nuante : 602, 603, 605, 608, 610, 611, 616, 618, 632, 636.  

Fardurile SORME, sunt de două feluri : cu vitamina C (33 lei/rezerva) sau cu vitamina E (43 lei/rezerva). Deși au același gramaj, nuanțele sunt diferite așa că eu mi-am luat din ambele.

amalia avram review sorme glamupdate beauty blogger makeup artist 9

Ce e bine de știut :

NU orice fard poate fi folosit cu pensula umedă. Din experiența mea, dacă încercăm să luăm cu pensula umedă farduri de proastă calitate, pe suprafața lor se formează o peliculă și devin imposibil de folosit. Un alt aspect deloc de neglijat este faptul că apa facilitează acumularea bacteriilor pe suprafața fardului, iar acestea pot produce infecții la nivelul ochilor.

Fardurile SORME au o formulă antibacteriană și astfel, permit atât aplicarea cu pensula uscată, cât și umedă, fără riscuri.

Pudrele compacte minerale : Nu încarcă tenul (lucru de apreciat la o pudră compactă), au antioxidanți din vitamina C, care stimulează regenerarea celulară. Nu trebuie să-ți faci griji că îți va accentua ridurile din zona ochilor, din contră. Rezerva (de pus în paletă) costă 63 de lei, dar poate fi cumpărată și într-un ambalaj separat cu oglindă și burețel (111 lei)

Fardurile de sprâncene și blush-urile SORME : Pot fi folosite cu succes pe post de farduri de ochi. Ăsta este un mare avantaj. Am întâlnit și farduri de sprâncene cu o textură diferită față de cea a fardurilor de ochi. Rezerva de fard de sprâncene este 49 de lei iar blush-urile sunt 43 de lei. Sau în cutiuță mono-72 de lei.

Pudra bronzanta cu Ginseng – Are în componență antioxidanții Panex, Ginseng și vitamina E în combinație cu Aloe Vera și Musețel. Rezervele sunt coapte pe plăci de teracota. O rezervă costă 67 de lei, dar poate fi cumpărata și în cutiuță-111 lei.

Paleta goală a fost 75 de lei si este magnetica.amalia avram review sorme glamupdate beauty blogger makeup artist 5.jpg

Toate produsele Sorme sunt sănătoase. Sorme este un brand care abordează make-up-ul prin prisma îngrijirii și hidratării pielii. Cosmetice fabricate în general pe bază de peptide anti imbatranire, antioxidanți naturali, produse pentru protecție solară și pigmenți naturali de culoare. Sunt fără talc, fără parabeni și fără parfum.

Am mai folosit de la SORME și pudra pulbere Mineral Secret , despre care am scris detaliat în acest articol: Tutorial de machiaj cu farduri vegane – Review SORME

img_1001glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-farduri-vegane-tutorial-de-machiaj-sorme-mylash-2

Aceste produse se găsesc exclusiv pe www.mylash.ro  și tot de aici am și produsele de sprâncene Salon Perfect -> Sprâncene corecte în câțiva pași simpli cu Salon Perfect

 Eu am profitat și de reducerea de profesionist de fiecare data când am comandat de la ei, așa că dacă și tu activezi în acest domeniu, înregistrează-te pe site și ai 30% reducere la produsele SORME și 20% reducere la produsele Salon Perfect.

Și pentru că vorbeam de mirese, cam așa arată miresele mele :

estee-lauder-double-wear-aoro-machiaj-fond-de-ten-acoperire-medie-glamupdate-amalia-avram-makeup-artist-1

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-alice-1

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-3

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-1

Dacă și tu vrei să arăți minunat la nunta ta, renunță la extravaganțe. În special în ziua asta „less is more”.  Dacă îți plac machiajele mele, pot oricând sa ne vedem la Proba machiajului și consultanța pentru mirese , ai toate datele mele la Contact

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest.

amalia avram make-up artist pitesti glamupdate

10 gânduri despre “Paleta perfectă de machiat mirese

    1. Sunt de departe preferatele mele. Se blenduiesc foarte ușor, rezista impecabil și nu pica. Eu le-am văzut prima data în Make-up Magazine în niște step by step – uri și de atunci mi le doream.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s