Gene mai lungi și mai pigmentate. Asta e una dintre dorințele femeilor care nu s-a schimbat de-a lungul anilor. amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 6.JPG

Acest articol nu își propune să prezinte avantajele vopsirii genelor, așa cum ai citit deja din titlu, ci este doar părerea mea sinceră în ceea ce privește găsirea unei alternative la mascara.

Cred că Mascara, în general, este unul dintre produsele care a revoluționat industria de beauty. Cu toate astea, părerea mea este că acest produs de machiaj nu e nici pe departe perfect.

Sigur, putem să încercam diverse branduri, de retail sau profesionale, rezultatele fiind cam aceleași. Fotografiile din revistele de beauty care promovează nu știu ce mascara revoluționară, sunt fie extrem de retușate, fie modelele poartă gene false. Mi-am dat seama de aceste aspecte abia în momentul în care am devenit make-up artist și am avut ocazia să aplic mascara (de la mai multe branduri) pe cliente diferite. Cu gene lungi, cu gene scurte, cu gene dese sau rare. Le-am văzut pe toate și pot să afirm sus și tare că Mascara nu face minuni.

Adică, despre ce poate și ce nu poate să facă Mascara am scris și aici -> Ce nu poate sa faca mascara

Eu folosesc și demachiant bifazic (uleios) pentru a scoate rimelul de pe gene și abia atunci pot spune că rămân curate. În plus, faptul că în timpul demachierii se înnegrește toată zona de sub ochi, iar nu mi se pare foarte ok. Nu știu cât de relevant este acest lucru, dar cred că pe termen lung, mascara accentuează formarea ridurilor din zona ochilor. ->Ce este demachiantul Bifazic și când îl folosim?

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor

Sigur, aceasta poate să fie doar părerea mea și nu contest că sunt persoane care nu văd în demachierea dificilă, o problemă. Eu, pur și simplu, cred că nu mai am răbdare pentru așa ceva. În machiajul zilnic, prefer să arăt natural, iar la sfârșitul zilei să pot îndepărta imediat produsele pe care le-am aplicat. Aici găsești câteva sfaturi despre demachierea corectă : Multe femei fac aceste greșeli când se demachiaza. Și tu ești una dintre ele!

Vopseaua pentru gene :

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 1

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 3

Nu promite rezultate miraculoase, dar te scapă de demachierea rimelului. Dacă ai gene scurte, nu le va face mai lungi sau mai curbate. Genele naturale au de obicei tendința să fie mai blonde/deschise spre vârfuri și atunci par mai lungi când folosim mascara.

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 2

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 5

La fel se întâmplă și la vopseaua de gene. Pentru că unformizam culoarea genelor, ele vor părea ușor mai lungi. Diferența între mascara și vopseaua de gene, este că vopseaua de gene nu încarcă și nu face genele să se lipească între ele. Așa cum se întâmplă la mascara. Dacă aplici mai multe straturi de mascara poți obține efectul de „piciorușe de păianjen”.

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 7

Cred că vopsirea genelor este o procedură simplă, sigură (dacă folosim produse profesionale, cu ingrediente de origine vegetală) și mult mai sănătoasă decât mascara. Rezultatele durează între 2 și 6 săptămâni și sunt o variantă mai bună decât extensiile de gene fir cu fir dacă ai deja gene dese și destul de lungi.

amalia avram makeup artist beauty blogger glamupdate refectocill sensitive - cat de sigura este vopsirea genelor 8

Te poți bucura de aceasta procedură și în studioul meu. Te aștept cu drag, începând cu luna Martie 2017. Costul acestei proceduri este 35 de lei iar vopseaua folosită este Refectocill Sensitive-de origine vegetală, care nu provoacă iritații sau alergii.

2 gânduri despre “Cât de sigură este vopsirea genelor?

  1. Eu imi vopseam si genele acasa – sprancenele inca mi le vopsesc, dar o data pe luna, cam asa.
    La sprancene am nevoie de ajutor, in sensul ca singura nu pot face asta. Insa ma ustura ochii de la vopseaua asta (cea clasica, nu cea prezentatat de tine) la curatare. Imi place ca imi contureaza frumos ochii, insa tot aplic mascara!
    Nu tin minte sa fi avut genele vopsite 6 saptamani, dar doua sigur! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s