Pentru că am primit tot felul de întrebări despre ce fonduri de ten folosesc în machiajul profesional, am decis să fac un step by step cu un machiaj de mireasă din colecția Bohemian Bride 2017,  dacă nu știi despre ce e vorba, poți să te uiți și peste articolele : Get the perfect Bohemian Bridal Makeup LOOK sau Despre miresele boeme in revista Les Professionnels before &afterȘi chiar dacă unii nu sunt de acord cu mine, continui să cred, că machiajul feței, trebuie făcut obligatoriu înaintea machiajului ochilor.

De ce? Din atât de multe motive! Cel mai important este că sunt femei, care se schimbă total după ce le-ai uniformizat tenul. Sunt femei, care după machiajul feței, arată atât de bine, încât nici nu mai au nevoie de un machiaj complex al ochilor.

glamupdate amalia avram paris berlin machiaj profesional de mireasa 3Fondurile de ten pe care eu le folosesc sunt waterproof și HD de la Paris Berlin. Le combin de cele mai multe ori pentru că fondurile de ten waterproof dau rezistență machiajului, în timp ce fondurile de ten HD cr ează fața perfectă în fotografii.

Fondurile de ten Paris Berlin Waterproof:

Sunt foarte rezistente și se adaptează nuanței tenului. Își schimbă ușor culoarea, se ajustează de la sine în câteva minute de la aplicare. Asta nu înseamnă că dacă punem unei cliente o nuanță prea închisă sau prea deschisă aceasta se va modifica până la nuanța ideală.

glamupdate amalia avram paris berlin machiaj profesional de mireasaFondurile de ten waterproof vin în 2 variante, de 50ml și 100ml. Eu folosesc nuanța medie LFC20 (cantitatea de 100ml) pe cele mai multe dintre cliente. Întotdeauna plec de la această nuanță și decid dacă o mai deschid cu LMF0 (50ml) sau o mai închid cu LMF3 (50ml).

La Paris Berlin există și varianta fondului de ten ALB – LMF50 pe care eu îl am tot la 50ml, care deschide fondurile de ten fără să le modifice subtonul. (se pot deschide atât fonduri de ten cu subton roz cât și fonduri de ten cu subton galben).

glamupdate amalia avram paris berlin machiaj profesional de mireasa 2Un fond de ten la 100 de ml mie îmi ajunge cam un sezon întreg și îl folosesc din plin. Acoperirea este medie, însă se poate stratifica pentru cazurile în care avem nevoie de acoperire mare.

Fondurile de ten HD

Sunt ideale pentru fotografii. Sigur că, toate machiajele profesionale, sunt machiaje de fotografie, pentru că nimeni nu se machiază profesional ca să stea în casă. Așa că mi se pare important să avem fonduri de ten HD în trusă.

glamupdate amalia avram paris berlin machiaj profesional de mireasa 1Vin doar în varianta de 50ml, dar oferă tenului un aspect perfect și uniform. Fondurile de ten HD crează efectul de second skin. Sunt foarte folosite de vloggeri pe youtube ca să obțină finish-ul ireal de perfect. Nuanțele pe care eu le folosesc sunt : LTH1, LTH4 și LTH6 pe care le deschid cu fondul de ten alb LMF50.

Nu amestec NICIODATĂ fonduri de ten de la branduri diferite pentru că nu știu în ce fel va fi afectată culoarea. Poate să oxideze, să se transforme în gri sau prea galben, etc.

Folosesc aceste fonduri de ten pe majoritatea clientelor cu baza proprie tenului lor. În acest step by step, am folosit pentru acoperirea imperfecțiunilor doar fondurile de ten Paris Berlin fără alte corectoare. Le gasesti pe www.completebeauty.ro, iar dacă ești make-up artist poți să beneficiezi de reducerile pentru profesioniști.

step 1După ce am uniformizat tenul cu LFC20, aplicăm blush într-o nuanță de roz pal specifică mireselor și începem machiajul ochilor.

Și azi, nu o să mai spun iar că dacă suntem make-up artiști adevărați nu ne cade fardul. Nu. Despre asta am scris cu altă ocazie : Uite de ce îți cade fardul

step 2În machiajul ochilor am folosit paleta mea preferată de farduri vegane Sorme Treatment Cosmetics despre care am povestit pe larg aici  -> Paleta perfectă de machiat mirese

Întotdeauna, completez machiajul ochilor cu mascara, câteva gene, fie bandă, fie buchețele și aplic un ruj roz deschis sau cât mai natural.

step 3 Așa arată look-ul final. Dacă și tu vrei să arăți minunat la nunta ta, renunță la extravaganțe. În special în ziua asta „less is more”. Dacă îți plac machiajele mele, pot oricând sa ne vedem la Proba machiajului și consultanța pentru mirese in PITESTI, ai toate datele mele la Contact

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-4

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-5

bohemian-bride-2017-amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-andreea-1

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Pinterest.

8 gânduri despre “Machiajul de mireasa – Step by step cu Paris Berlin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s