Pe blog încerc să păstrez o notă pozitivă indiferent de subiectele pe care le abordez. Acum, mă bucur de cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și vreau să împărtășesc asta și cu tine, cea care mă citești.  amalia avram makeup artist glamupdate lifecare horia brenciu happy 1

 Sunt fericită pentru că am tot ce îmi doresc. Cred că auzi destul de rar pe cineva spunând asta. Pentru mine, ultimul an a fost unul extrem de echilibrat și calm.
Iar Life Care, nu putea să mă surprindă mai plăcut de atât. Parfumurile Happy by Horia Brenciu, pentru ea și pentru el, sunt inspirația de care am nevoie să fiu fericită în fiecare zi.
Azi nu este doar despre un parfum, ci este despre un nou mod de a vedea viața. De când am început să văd lucrurile din jur într-o notă mai pozitivă, de atunci au început să se și întâmple tot felul de lucruri bune atât în cariera mea, cât și în viața personală.

Horia Brenciu, nu putea să o spună mai bine de atât -> Happy. Every day. IMG_4509 Cred că fericirea, se măsoară în fracțiuni de secundă perfecte, așa că nu mai alerg după ea. Parfumurile misterioase și cuceritoare te vor binedispune întreagă zi.

Apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru EL-50ml este un parfum ideal pentru bărbatul modern, elegant și seducător.

Apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru EA-50ml are un miros intens și feminin. Mi se pare un parfum care descrie o femeie de succes. Un parfum luxos și de calitate.

IMG_4488

amalia avram makeup artist glamupdate lifecare horia brenciu happyAceste parfumuri sunt disponibile exclusiv la Life Care, prima companie BIO 100% românească. Ei comercializează produse BIO, naturale și vegane, dezvoltate de cei mai importanți producători de cosmetice, suplimente nutritive și detergenți BIO din lume.

Aceste parfumuri pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care, cât și online, direct pe www.life-care.com. Daruieste si tu, un colet cu fericire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s