In ultimii ani, machiajul profesional s-a dezvoltat foarte mult, atat la nivel de produse, cat si daca ne referim la accesorii sau tehnici.

Pana acum cativa ani, machiajul nici nu era o meserie in sine, fiind tratat ca un mini-modul in cursurile de cosmetica. Nu mai vorbim ca oferta de pensule era limitata, iar pentru ochi se foloseau aplicatoarele cu buretel.

img_0518

Ei bine, cam pe vremea când se foloseau aplicatoarele cu burețel și nu exista blending la farduri, a apărut și această tendință de a folosi demachiantul cremos pe post de bază.

De ce? Pentru că nu existau produse specifice cum avem astăzi. Dacă m-ar întreba cineva dacă folosim demachiant cremă pe post de bază în zilele noastre aș răspunde : Cu siguranță NU!

Pentru că avem o varietate de produse din care să alegem, pentru fiecare tip de ten și pentru fiecare problemă/imperfecțiune. Pentru că există pore-filler pentru tenul gras, primer special cu efect de lifting pentru tenul matur, există baze matifiante cu silicon ca să ne reziste machiajul mai bine vara la 40 de grade. Pentru că tenurile uscate au alte nevoi și există baze hidratante minunate.

amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-guinot-idei-de-cadouri-luxoase-pentru-ea

Cred că unul dintre lucrurile care influențează rezistența machiajului este aplicarea bazei corecte în funcție de tipul tenului.

E importantă și demachierea care se face înaintea machiajului propriu zis, însă baza este o altă etapă. Una care face diferența. Atât în ceea ce privește aspectul final al machiajului, cât și în rezistența lui.

amalia-avram-makeup-artist-glamupdate-guinot-idei-de-cadouri-luxoase-pentru-ea-marius-avram-photographer-1

Deci sfatul meu este să ai în trusă minim 3 baze de machiaj: una hidratantă, una matifianta și una cu efect de lifting, pentru că ele îți vor ușura munca și te vor ajuta să oferi un serviciu de calitate.

Te aștept și pe facebook să arunci o privire pe portofoliul meu -> Amalia Avram Makeup

 

 

2 gânduri despre “Este demachiantul cremos o bază bună pentru fondul de ten?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s