La o nunta, mirii sunt cu siguranță cei mai importanți. Sunt uneori copleșiți de toate pregătirile și una dintre întrebările pe care o primesc de la miresele mele este asta : De ce machiajul de mireasa este mai scump?Cu siguranță are aceiași pași.  La toate machiajele punem baza, fond de ten sau fixator de machiaj.Iar asta e foarte adevărat.  Însă,  ce nu știu miresele, e ca, deși machiajul unei invitate trebuie sa reziste mult, machiajul de mireasa trebuie sa reziste pe toată durata evenimentului și sa se păstreze foarte bine.

Nimeni nu vrea sa iasă în pozele de la tort cu rimelul curs, eyelinerul întins sau fardurile strânse.  Produsele folosite trebuie sa fie întotdeauna waterproof,  dar și stratificate într-un mod diferit, în așa fel încât machiajul sa nu fie nici încărcat, nici prea strident, dar sa se vadă bine și ziua, și în soare puternic, dar și la lumina de neon sau în fotografiile cu bliț.

Am detaliat si în acest video, vei găsi pe scurt modul meu de lucru, dar și câteva dintre produsele pe care le folosesc cel mai des.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s