În machiajul de mireasă, sclipirile discrete nu au cum să lipsească. Sunt elemente prețioase care fac special machiajul de ocazie. Azi e despre pigmenți și glitter. bohemian bride 2017 - amalia avram makeup artist - glamupdate bianca 3 Pigmenții sunt acele farduri irizate care se găsesc sub formă de pulbere, în timp ce glitter-ul are particule ceva mai mari. Îmi place să folosesc în machiajul de mireasă atât pigmenți cât și glitter.

 Pentru acest machiaj am ales pigmenții de la Cupio. Am aplicat fard atât pe colțul extern cât și pe colțul intern, sau cum am auzit că se mai cheamă asta-tehnica mărului, lăsând zona de centru rotundă și goală.IMG_5123Cea mai simplă metodă de aplicare a pigmenților este cu o pensulă umedă. Fie că folosești apă sau fixator de machiaj, pigmenții vor avea o nuanță mai intensă și nu vor mai zbura peste tot (așa cum se întâmplă de obicei cu particulele libere)

IMG_5175 Eu am ales să pun și glitter pe colțul intern al ochilor. Pentru asta am folosit un adeziv special de glitter de la Cupio, dar și niște plasturi din silicon pentru make-up, tocmai pentru că glitterul are tendința să ajungă pe toată fața și este greu de îndepărtat.

plasturi_make-up_1.jpg

IMG_5177

Așa arată look-ul final. Și tot așa arată miresele mele în general.

bohemian bride 2017 - amalia avram makeup artist - glamupdate bianca 1 Detaliat despre cum am obținut acest look poți vedea în acest video:

 Mireselor mele le recomand întotdeauna accesorii deosebite.  Coroniță minunată din fotografii este lucrată manual și se poate face la comandă pe Lovin Couture. 

bohemian bride 2017 - amalia avram makeup artist - glamupdate bianca 4

Accesoriu – > Lovin Couture

Plasturi de make-up -> Silicopad

Pigmenti, glitter si adeziv -> Cupio

Dacă îți plac machiajele mele, pot oricând sa ne vedem la Proba machiajului și consultanța pentru mirese in PITESTI, ai toate datele mele la Contact

 

2 gânduri despre “Bridal GLOW

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s