Pentru că am mai vorbit cu alte ocazii despre tenul sensibil sau deshidratat, mi se pare că e momentul să îți spun câteva lucruri și despre îngrijirea tenului gras cu tendințe acneice. amalia avram glamupdate makeup artist bioderma sebium global cover review 3Problemele pe care le avem cu tenul, sunt cauzate de cele mai multe ori de folosirea produselor nepotrivite pentru tipul nostru de ten, de igiena precară a instrumentelor de machiaj sau de demachierea superficială.  Sigur, stresul, alimentația, poluarea sau dereglările hormonale pot duce și ele la probleme cu tenul.

Dacă suferi de acnee și te dai cu fond de ten cu putere mare de acoperire, e ca și cum ai încerca să faci curățenie ascunzând gunoiul sub preș.

Ei bine, atunci când avem o problemă și căutăm să o acoperim în loc să o tratăm, apelăm la fonduri de ten cu putere mare de acoperire (sau cu efect de mască), iar acestea fac mai mult rău decât bine. Doar pentru că reușim să ascundem o problemă, nu înseamnă că i-am găsit rezolvarea.

Soluția?

Uneori, e pur și simplu relaxarea. Să trăiești într-un mediu armonios. Să mănânci puțin mai sănătos. Să eviți persoanele negativiste, să faci o plimbare în natură, să te înconjori cu lucruile care îți fac plăcere. Să-ți găsești un hobby.  Frumusetea vine din interior! IMG_5022.JPG Pe de altă parte, BBcream-urile sau cremele colorante, ajută la tratarea problemei în sine, nu doar o acoperă.

Cea mai recentă cremă de tratare a acneei este BIODERMA – Sebium Global Cover, care este un tratament purifiant și corector.

 Nu pot să spun cu certitudine dacă într-adevăr funcționează pentru că eu nu am ten acneic. Însă, dacă tu ai această problemă, poate îi dai o șansă și îmi spui cum ți s-a părut. 

amalia avram glamupdate makeup artist bioderma sebium global cover reviewamalia avram glamupdate makeup artist bioderma sebium global cover review 2 Produsul în sine are două părți: În capac avem un corector verde, ideal pentru corecția zonelor cu roșeață. Combinația de ingrediente active curăță porii și acționează asupra coșurilor, punctelor negre și elimină semnele acneice. Nu se aplică pe zona ochilor.

Vine într-o singură nuanță medie. Sfatul meu este să mergi în farmacie și să o testezi înainte de a o cumpăra. Nu mi se pare potrivită pentru tenurile foarte deschise.
Pentru rezultate mai bune, se recomandă folosirea ei împreună cu celelalte produse din gama SEBIUM – Sebium H2O și Gel spumant Sebium.

amalia avram glamupdate makeup artist bioderma sebium global cover review 1Toate produsele BIODERMA se gasesc in farmacii. Dacă îți place blogul meu și mă urmărești deja pe facebook : Amalia Avram Make-up Artist, nu uita să te abonezi la canalul meu -> Glam Update ca să nu ratezi nici un video.

2 gânduri despre “Sebium Global Cover – BIODERMA – review

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s