Văd din ce în ce mai multe postări de genul „machiaj de seară” unde o fată este machiată fie cu negru până la sprâncene, fie are un alb sidefat sintetic în arcadă, fie ambele + un ruj roșu.

Ei bine, personal nu am nici o problemă cu machiajele în care accentuăm atât ochii cât și buzele. Și da, și eu fac/port smokey eyes din când în când. Însă, de aici, până la a-i face clientei un machiaj strident și de prost gust, nu este decât un pas. machiajul strident.jpg

Machiajul de seara vs machiajul strident:

IMG_2652

*Nici o clienta de-a mea nu a suferit un  astfel de machiaj strident in realizarea acestui articol, ceea ce vedeti, este desigur, photoshop in scop educativ !

Ei bine, machiajul strident, fie el și corect executat, ne poate duce cu gândul la bărbații travestiți și la zona de cabaret. Vezi și -> Sprâncenele de instagram

Practic, nu trebuie să greșești nimic, simpla alegere nepotrivită a culorilor, poate transforma un machiaj tehnic corect executat într-unul nepurtabil.

Alegerea corectă a culorilor, blendingul lor până la natural, evitarea liniei pe colțul extern, conturarea subtilă a feței, dar și sprâncenele pieptănate frumos și naturale, sunt doar câteva dintre elementele care fac diferența în machiaj.

Și pentru că deja te-am obișnuit cu viziunea mea pozitivă asupra tuturor lucrurilor, nu o să fiu împotriva machiajului strident. Privesc lucrurile altfel, așa că sunt PRO machiaj natural.

Dacă susții acest demers și ți-ar plăcea să nu mai vezi atât de multe femei machiate strident, arată că și tu ești PRO machiaj natural și dă un share acestui articol să vadă cât mai multă lume . #promachiajnatural #glamupdate

 

5 gânduri despre “Machiajul strident nu înseamnă machiaj de seară!

  1. Yesss! Ma bucur ca ai spus-o.
    Nu stiu de ce inca mai sunt multe femei care asociaza machiajul de seara cu un smokey pronuntat, cu mult negru. Am patit de multe ori sa mi se ceara un look de seara, sa mi se spuna ca am mana libera si la final sa ma roage sa mai pun negru.
    N-am nimic cu smokey, chiar imi place, dar cu masura si echilibrat.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s