De atâta vreme aștepți acest moment. Și parcă nu îți vine să crezi că în sfârșit se întâmplă. Dacă te căsătorești anul ăsta, nu face alegeri grăbite sau schimbări majore.

Salon Perfect Lash & Brow Tool Kit.JPG

Sprâncenele sunt printre cele mai importante aspecte atunci când ne dorim o imagine armonioasă și feminină.

spranceneCe-ti doresti VS cum arata in realitate

Pentru că miresele sunt diafane, simple, cu trăsături drăgălașe și obrăjori roz, tot ce trebuie să faci e să apelezi la servicii de calitate.

De ce e important să alegem un pensat profesional? Pentru că s-ar putea că vopsitul sprâncenelor înaintea nunții să nu fie chiar cea mai bună idee. Sau micropigmentarea.

Ce așteptări trebuie să ai de la pensatul profesional și când să începi:

Ședințele de pensat și stilizare a sprâncenelor, trebuie începute cu minim 6 luni înaintea evenimentului dacă ai de redefinit forma. Cu minim 3 luni înaintea evenimentului dacă vrei să-ți păstrezi forma și să încerci diverse stiluri : vopsitul sprâncenelor, îndesirea naturală a acestora, etc.

 

Experiența mea de make-up artist : Am întâlnit în cariera mea, mirese care au venit la machiaj cu sprâncenele vopsite în nuanțe foarte închise. Se pot face corecții din machiaj, cum ar fi acoperirea unui tatuaj cosmetic nefericit, însă nu se poate deschide nuanța firului de păr din sprânceană in momentul machiajului. Nu există produs de machiaj care să deschidă culoarea sprâncenelor vopsite greșit.

La fel am întâlnit mirese cu sprâncene foarte subțiri, sau prea depărtate.

Pentru că ziua nunții tale, nu e o zi oarecare, nu face compromisuri. Alege un serviciu profesional de pensat!bohemian bride 2017 - amalia avram makeup artist - glamupdate bianca 1

Te astept la studioul meu din PITESTI, sa-mi povestesti despre nunta ta. Hai si pe facebook sa vezi cum arata miresele mele : Bohemian Bride 2017 

 

Un gând despre “Stilizarea sprancenelor pentru viitoare mirese

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s