Când ne referim la genele false, ce pot spune cu siguranță, este faptul că pe piață găsim o varietate de modele din care să alegem. IMG_5424-001

Mai lungi, mai scurte, cu pietre sau paiete, din plastic, din fire sintetice sau din fire naturale, toate sunt disponibile online.

Unul dintre magazinele online pe care eu îl urmăresc des, mai ales la secțiunea „reduceri” este www.mylash.roAm mai scris despre ei și cu alte ocazii, în special atunci când am vorbit în acest articol despre paleta mea preferată : Paleta perfectă de machiat mirese.

La ultima mea vizită în București, mi-au prezentat cele peste 300 de modele diferite de gene false de la branduri cunoscute ca Ardell sau Salon Perfect. M-am bucurat să aflu că au decis să scoată o linie proprie de gene denumită simplu Mylash. 
19250852_1401286839950784_5514739243276545957_o
Acestea au variante potrivite atât pentru persoanele cu ochii mici, cât și pentru cele cu ochi alungiți sau rotunzi. De asemenea, nu puteau să lipsească nici genele smocuri în cele 3 variante clasice : short, medium și long.

Când le-am primit am fost nerăbdătoare să le încerc așa că uite ce a ieșit. Am realizat un look tradițional, românesc inspirat de faptul că abia ce a trecut Ziua internațională a iei. IMG_5421

IMG_5462

IMG_5503
Genele Mylash pot completa minunat atât un look natural cât și unul mai dramatic. Eu, le-am folosit în stilul meu și am detaliat și în acest video:

Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Youtube pentru alte noutati!

 

4 gânduri despre “Genele false pot avea un aspect natural ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s