Am mai povestit că îmi place să mă organizez folosind un bullet journal, despre cum se ține un astfel de jurnal poți să citești și aici:  Make-up Bullet Journal – Ce este si cum functioneaza

bullet journal amalia avram glamupdate 3

În primul rând am trecut un CALENDAR al lunii iulie pe prima pagină, în care am marcat evenimentele importante. Apoi am lăsat în josul paginii un spațiu mic în care să notez ce proiecte sau COLABORĂRI urmează să am.

Pe pagina următoare m-am ocupat de GRAFICUL POSTĂRILOR în sine pentru blog și am marcat zilele în care urmează să postez articolele, chiar dacă nu le-am planificat încă.

Pe margine, am o secțiune pentru EVENIMENTE în care am notat de exemplu ziua mea și data la care începe cursul de make-up, despre care am scris și aici: Cum am ajuns sa fiu make-up artist

bullet journal amalia avram glamupdate

Nu am lăsat la voia întâmplării nici OBIECTIVELE, pe care le-am scris la liniuță, nu doar în ceea ce privește numărul de cliente sau statistici pentru blog / facebook/ instagram / youtube, dar am notat și lucruri mai personale-de exemplu faptul că trebuie să plătesc impozite sau să-l duc pe micuțul meu la vaccin.

Apoi am început să-mi planific săptămânile. Pentru că eu nu am timp să desenez și să scriu caligrafic în Bullet Journal, am printat pe autocolant zilele săptămânii și câteva imagini care mi-au plăcut și le-am lipit din loc în loc.

bullet journal amalia avram glamupdate 5bullet journal amalia avram glamupdate 4bullet journal amalia avram glamupdate 1

Și pentru că am mai spus că în fiecare luna caut toate informațiile despre o anumită temă de make-up, luna iulie e despre fondul de ten, iar când o să fie gata, cu siguranță voi scrie un articol detaliat .

bullet journal amalia avram glamupdate 2

Varianta asta este mult mai simpla: printez toate titlurile pe autocolant, dupa care doar le lipesc. In acest mod, chiar daca esti complet netalentat, poti sa ai un bullet journal foarte fain si exact pe gustul tau.

Tu cum te-ai organizat luna asta? Pe mine mă poți urmări pe  FacebookInstagram sau Youtube

2 gânduri despre “Luna iulie in Bullet Journal

  1. Ce fain arată! De când am citit primul tău articol despre bullet journal, m-am apucat și eu de treabă! Deși credeam că nu sunt în stare să-mi țin totul pe hârtie (căci prefer online-ul), măcar taskurile zilnice și evenimentele importante am reușit să mi le adun toate în jurnal. Și mă țin de el, îmi place maxim să-l deschid zilnic, să văd ce am de făcut și să mă axez doar pe sarcinile resprective.
    Încă mai țin în format electronic toate amănuntele referitoare la blog, nu știu dacă voi renunța vreodată la acel aspect, dar pentru treaba zilnică mă ajută agenda. Mai am de lucru la partea cu înfrumusețarea și design-ul paginilor, dar fac progrese 😀
    În altă ordine de idei, unde se poate printa pe autocolant? Ai comandat online, sau în ceva print shop?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s