Sunt convinsa ca dupa ce am anuntat ca voi incepe o serie de cursuri de machiaj in Pitesti, ti-am trezit curiozitatea despre ce inseamna un astfel de curs.

Asa ca azi, mi-am propus sa te iau cu mine la cursuri sa vezi exact cum s-au desfasurat, dar si sa-ti arat atmosfera relaxata si prietenoasa in care fetele au invatat bazele machiajului.

IMG_5551

In primul rand, am vrut sa facem un curs de cea mai buna calitate la un pret accesibil, asa ca produsele pe care le-am ales pentru scoala sunt Paris Berlin, Parisax Professional si Crown Brush.

IMG_5358.JPG

IMG_9159.JPG

Multe scoli iau produse ieftine sau de proasta calitate pentru cursante, ca sa-si maximizeze profiturile, fara sa se gandeasca la calitatea serviciului pe care il vor oferi cursantele ulterior.

Noi credem ca doar folosind produse de calitate si avand indrumarea corecta putem  obtine cele mai bune rezultate.

cursuri de machiaj profesional in pitesti amalia avram trainer formator academia bella popescu glamupdate beauty blogger 3.JPG

Desi a fost pentru prima data cand au realizat un machiaj profesional complet, fetele s-au descurcat foarte bine.

cursuri de machiaj profesional in pitesti amalia avram trainer formator academia bella popescu glamupdate beauty blogger 4.jpgcursuri de machiaj profesional in pitesti amalia avram trainer formator academia bella popescu glamupdate beauty blogger 5.jpg

Dupa ce fetele au primit cele mai bune repere si masuratori in ceea ce priveste stilizarea genelor si sprancenelor, m-am ocupat de primul machiaj din programa – machiajul de zi.

Pentru ca machiajul de zi este destul de simplist, l-am accesorizat cu pigmentii de la Parisax Professional pentru un plus de stralucire.

IMG_9106.JPG

Am vorbit despre toate tipurile de produse, despre cele mai bune algeri ca textura/culoare, tipuri de pensule, iar toata informatia le-a fost data la nivel de incepator. De la cum se tine pensula pana la ce inseamna blending.

IMG_5603

cursuri de machiaj profesional in pitesti amalia avram trainer formator academia bella popescu glamupdate beauty blogger 7cursuri de machiaj profesional in pitesti amalia avram trainer formator academia bella popescu glamupdate beauty blogger 6Pe langa produse de cea mai buna calitate si indrumarea corecta, Bella Popescu ne-a pus la dispozitie spatiul de la Academia de coafor Bella Popescu. Astfel cursul s-a tinut in conditii care redau perfect atmosfera dintr-un salon. IMG_5551

Si pentru ca stiu ca si tu esti pasionata de make-up, te vei bucura sa stii ca am inceput inscrierile pentru urmatoarea grupa! Daca esti curioasa cum se desfasoara cursurile noastre, te asteptam ca model. Detalii pe facebook: Amalia Avram Make-up Artist

3 gânduri despre “O zi la cursul de machiaj

    1. Buna Raluca, din luna septembrie, voi incepe o noua serie de cursuri in PITESTI. Durata este de 3 saptamani, de 3 ori pe saptamana – 9 intalniri. In ceea ce priveste numarul de traineri, le voi sustine doar eu, pentru ca am ajuns la concluzia ca stilul meu este mult mai diferit, decat cel al colaboratorilor mei, asa ca voi face lucrurile asa cum simt eu ca este mai bine. Costul cursului este de 2200 de lei si include cateva pensule profesionale -Crown Brush si Parisax Professional (nu seturi din alea din plastic, asa cum ofera majoritatea scolilor)
      Practica se face pe modele, pe care fie le aduceti voi, fie le gasesc eu, in principiu, toata lumea trebuie sa aiba model, nu ne machiem intre noi. Machiajele pe care le facem, sunt cele clasice/comerciale de salon, respectiv : de zi, de seara, de mireasa, smokey eyes, eyeliner si ten matur. Nu vreau sa va incarc programa cu machiaje nepurtabile, cum e machiajul Fantezie de exemplu. Diploma este acreditata. Daca mai ai si alte intrebari, gasesti toate datele mele la Contact. Ma bucur ca mi-ai scris si sper sa ne cunoastem!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s