In saptamanile trecute, am tot scris despre ce inseamna sa fii make-up artist si de ce am ajuns sa iubesc aceasta meserie.

amalia avram demo curs de machiaj in Pitesti

Asa ca, de curand, m-am intalnit cu cateva fete pasionate ca si mine, care isi doresc sa urmeze aceasta cariera. Am fost placut surprinsa sa vad ca au venit intr-un numar atat de mare si ca au plecat entuziasmate si gata de treaba.

amalia avram demo curs de machiaj in Pitesti 2

Au avut multe intrebari la care le-am raspuns foarte sincer, dar au primit si sfaturi despre automachiaj. Eu nu incerc sa tin secretele pentru mine. Din contra. Cred ca informatia trebuie sa circule liber pentru ca ea este oricum gratuita pe internet.

La acest DEMO, am avut ocazia sa ne cunoastem, sa impartasim impresii si idei si de ce nu, sa discutam particularitatile machiajului.

amalia avram demo curs de machiaj in Pitesti 4

Pentru ca machiajul nu are doar rolul de a infrumuseta femeia moderna, ci, face parte din cultura anumitor popoare de sute de ani. Ma refer la egipteni cu sprancenele groase si negre, cu eyelinerul foarte grafic, ma refer la popoarele indiene cu bulina rosie dintre sprancene si nu in ultimul rand, machiajul pe care l-am vazut noi la DEMO – machiajul ARABIC ETHNICAL MAKE-UP. Un machiaj cu influente orientale, plin de sclipiri si pigmenti, un machiaj care defineste privirea, reinterpretat si adus cumva in prezent prin asocierea cu buzele de un rosu intens – specifice machiajului Pin-up.

Acest machiaj, daca ti-am trezit curiozitatea, l-am detaliat si in acest video pe canalul meu de youtube.

Si cum imi place mie sa spun, oricine isi doreste suficient poate sa fie make-up artist. Daca esti din Pitesti si te atrage aceasta profesie, te astept cu drag la cursurile mele sa vezi cum se desfasoara! Incepem o grupa noua in fiecare luna in PITESTI.

amalia avram demo curs de machiaj in Pitesti 6

Nu uita sa ma urmaresti si pe facebook ->Amalia Avram Make-up Artist si mai nou si pe youtube -> Glam UPdate

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s