In fiecare primavara, au loc targurile de profesionisti. Dupa cum am anuntat si intr-un articol trecut, am mers la COSMOBEAUTY in weekend.IMG_9594
Eu am ajuns abia duminica si nu am stat foarte mult, dar din ce am reusit sa vad, au fost multi expozanti relativ noi.Pe partea de make-up, nu am vazut prea multe standuri, erau Numeric Proof, Andra Cosmetics, Melkior, Golden Rose, Malu Wilz, Roubloff, Foreverlash si Paese, dar si alte branduri. Foarte multe standuri cu produse de cosmetica, mai mult sau mai putin profesionale.
O noutate de la targul de anul acesta a fost prezenta celor de la Institut ESTHEDERM, dar pe care nu am avut prea mult timp sa-i cunosc 😁IMG_9574
Apoi am mers la scena, unde incepuse deja o prezentare despre beauty blogging. Mona with Gloss a fost adorabila si colorata.

La putin timp dupa ea, a urmat prezentarea mea despre machiajele de mireasa in 2018. Iar daca ai ratat-o, urmeaza sa o detaliez intr-un artiocol viitor.

IMG_9582

IMG_9600

IMG_9576

Tot la aceasta editie, pentru ca s-au implinit 10 ani de COSMOBEAUTY, unde a avut loc si o gala in care au fost premiate personalitati din zona de beauty.

Astfel, cel mai bun make-up artist al anului a fost desemnat Alexandru Abagiu. Cel mai de succesc antreprenor – Andra Cosmetics. Cel mai ambitios proiect – Caravana Secretele Machiajului cu Sinziana Iaru.

Personalitatea anului a fost aleasa de public prin vot, iar in acest an, titlul i-a revenit Tatianei Litvinov – nail tehnician.

Per total a fost un eveniment foarte reusit si imi pare rau ca n-am avut mai mult timp sa ma invart pe acolo 😁.

Acum urmeaza sa merg la Caravana Secretele Machiajului si sa revin cu impresii.

Te astept cu drag si pe pagina mea de facebook ->Amalia Avram Make-up Artist si mai nou si pe youtube -> Glam UPdate , iar daca esti din PITESTI si vrei sa stii mai multe, ne vedem cu drag la cursuri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s